Blood & Glory: Legend APK İndir

Blood & Glory: Legend APK İndir

Blood & Glory2 Legend apk indir. Gladyatör oyunlarını konu alan bu dövüş oyunu, oyunculardan tam notlar almasıyla dikkat çekiyor.

Savaşçınızı eğitip geliştirerek onu arenaların en büyük efsanesi hâline getirmeye çalışıyorsunuz. Karşınıza çok güçlü rakipler çıkıyor ancak yeteneklerinizi doğru kullanırsanız, hepsini yenerek arenanın efsanesi olabilirsiniz. Ardından daha büyük şehirlerdeki daha büyük arenalarda savaşma şansı yakalayarak, kariyerinizi daha da geliştirebilirsiniz.

Oyun hakkındaki bazı yorumlar

EmirAlp Acar 

Gayet guzel Bence oyun harika bende kasma gec algilama flan yok gayet guzel oynuorum evt para kasma cok zor ama 10 gun ard arda girerseniz cok guzel hediyeler verio (mesela ben su an 5. Gundeyim 10 da bna 30 vuran silah vercek (silahim 10 vuruo ve o 30 veren silah glu parasi ile alinio ama bedava gelcek Not:Dark Evopad A9745 kullaniorum

Cenker Yilmaz 

Nefis Oyun cok guzel, evet para toplamak gercekten zaman ve caba gerektiriyor. Ilerleyen seviyelerde kesinlikle darbe gucu yuksek silahlara ihtiyac duyuluyor. Sonuc olarak altin veya gumus satin almadan da oyun bitiriliyor sadece iyi dodge zamanlamasi ve challengelarin her gun takip edilip tamamlanmasi lazim, ben boyle yaparak oyunu bitirdim...

Çetin Çalışkan 

Super Super olmus, tablette oynamak kesinlikle telefo a gore cok cok daha zevkli bi hal almis. Herkese tavsiye ederim. Zorluk seviyesi arttirilmis olmasi gercekten cezbedici, hemen yapiiyim geciyim ozelligi yok en azindan, buda oynama zevkini arttiriyor.

Google Play'den İndir APK Dosyası İndir

0
Chicken Revolution APK İndir - Tavuk Savaşı
Metal Storm Defense APK İndir