Wattpad Ücretsiz Kitap Okuma Android Uygulaması

Wattpad Ücretsiz Kitap Okuma Android Uygulaması

Wattpad, belki de dünyanın en büyük ücretsiz dijital kitaplıklarından biri. Milyonlarca genç veya deneyimli yazarın dijital kitaplarını barındıran bu kütüphanede kitaplar kadar öykülerde bulabiliyorsunuz.

Wattpad sayesinde indirdiğiniz kitapları paylaşabiliyor, mobil cihazlarınızdan ve hatta internetten kolayca hesabınıza ulaşıp kitaplarınızı okuyabiliyorsunuz.

Uygulama hakkında bazı yorumlar:

Ayca Bilge Yıldız - 02 Mayıs 2013 Perşembe - Sürüm 3.7.6
Bence Müthiş
telefonumda kullanimi gayet rahat oldu. ama uygulamanin amaciyla ilgili bir anlasmazlik var sanirim. bu bi kitap okuma uygulaması degil, atıyorum saramagonun körlük kitabını okumanız için degil. amatör yazarların daha çok kısa bazen uzun hikaye ve romanlarını paylaştığı ve birbirini okuduğu bir paylaşım alanı. Dikkat ederseniz kitap kapaklarında yazan yazar ismiyle kullanici adi genellikle ayni. Türkçe eser yazan pek yok bi %90 ingilizce. ingilizcenizde varsa eşsiz bir uygulama

Gulden Turkmen - 29 Nisan 2013 Pazartesi - Sürüm 3.7.2
Fena değil
Dili Türkçe yaptığınız zaman Türkçeye çevirilmiş kitaplara ulaşabiliyorsunuz, ama içerik daha da zenginleştirilebilir diye düşünüyorum. Ayrıca neden Türk yazarlara daha fazla yer verilmemiş. Lütfen önerilerimizi dikkate alınız!

fenerli zaza - 05 Nisan 2013 Cuma - 3.7.0 sürümüne sahip Samsung Galaxy S
Harika - Superr
application of the most beautiful I've ever seen in my life. There are all kinds of books and stories. Love, fear, vampire. And many more. Install the application. At the bottom of your language, Turkish. Then click the article under her. And select the category you want. And I want to read the book in Turkish. I would like to thank you make. 5, but deserves 50 stars. hayatımda gördügüm en güzel uygulama. Her türlü kitap ve hikaye var. Aşk, korku, vampir. Ve daha niceleri. Uygulamayi yükleyin. En altta di

Google Play'den İndir APK Dosyası İndir

0
Marvel Comics - Marvel Karikatür Android Uygulamas...
Comics Plus Android Çizgi Roman Okuma Uygulaması