Cuma, 02 Ağustos 2013
  0 Yanıtları
  7.4K Ziyaretleri
  Abone olun
Amerikalı Eğitmenler Evinizde İngilizce Mülakata Hazırlıyor. ingilizceisgorusmesi.com

Öğrenim hayatınızı tamamladınız ve artık yaşamınızı bir düzene koymak için iş hayatına atılmaya karar verdiniz. Ancak başvuru yaptığınız kurumlarda sizden kendinizi İngilizce olarak ifade edebilmeniz istendi. Söylemek istedikleriniz konusunda bilgi sahibisiniz ancak bunları tam anlamıyla iletişim kurabilmek için kelimelere ya da yazıya dökemiyorsunuz. O zaman sizin de birçok aday gibi iş İngilizcesi konusunda eğitim almaya ihtiyacınız olmaktadır. İngilizce iş görüşmesi için bilgi sahibi olmayanlar için hizmet veren kurumlar sayesinde artık her İngilizce mülakat normal bir sohbet havasında geçmektedir.
http://img14.imageshack.us/img14/6595/4q3x.jpg
İngilizce iş görüşmesi konusunda hiçbir bilgi ve deneyiminiz yoksa bu eksikliğinizi internet üzerinden hizmet veren yeni sistemler sayesinde giderebilirsiniz. Artık birçok büyük iş yeri veya şirket modern dünyanın gereksinimi olan İngilizce konusunda da belirli kriterler koymaktadır. Bu nedenle de yaptıkları İngilizce mülakat ile çalışanlarını seçmektedir. Bu mülakatlarda başarılı olmak isteyen kişiler, bu konular üzerine eğitim veren özel programlar ile İngilizcelerini geliştirerek Başarlı olabilmektedirler. Verilen bu özel eğitimler ile kişiler aynı zamanda özgüven ve bedensel hareketler konusunda da bilgi sahibi olmaktadır.

Sizler de iş görüşmelerinde diğer adaylardan bir adım daha önde olmak istiyorsanız http://www.ingilizceisgorusmesi.com/ sitesinin sunduğu hizmetlerle kendinizi geliştirebilirsiniz. Sizlere sunmuş olduğumuz hizmetler sayesinde İngilizce iş görüşmeleri kabus olmaktan çıkarak sizler için artık normal bir görüşme haline dönüşmektedir. Bütün bunları aşmak için dilediğiniz eğitimi, size en uygun olan zaman diliminde almak istiyorsanız yalnızca bir tık uzağınızda bulunuyoruz. İngilizce mülakat konusunda bilmek istediğiniz ne varsa sizlere sunarak, başarılı bir görüşme geçirmenizi sağlıyoruz. Uzman Amerikalı eğitmenlerden alacağınız eğitimlerle sadece görüşmeler ile ilgili olarak değil aynı zamanda iş İngilizcenizi de geliştirerek uzun süreli olarak kendinize fayda sağlayabilirsiniz.
Bu iletiyi değerlendirin:
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.