Cumartesi, 04 May 2013
  0 Yanıtları
  7.8K Ziyaretleri
  Abone olun
Android Dünyası
Android günümüz cep telefonu piyasasında en çok paya sahip, her seviye kullanıcıya hitap eden, çok amaçlı bir işletim sistemidir. Kullanıcı dostu arayüz ve güçlü uygulamalardan oluşmaktadır. Cep telefonu kaynaklarını en verimli şekilde kullanmayı sağlayan Android, size yeni bir dünyanın kapılarını açıyor.
http://img607.imageshack.us/img607/8484/androidcx.jpg
Neden Android?
Eğlenmeyi seviyorsanız ve zaman da sizin için önemliyse Android işletim sistemli cihazlarımızı denemelisiniz. Merak etttiğiniz tüm bilgileri anında öğrenebilir, yolculuğunuzu eğlenerek geçirebilir, iş bilgilerinize anında ulaşabilir, Facebook’dan tüm arkadaşlarınızı takip edebilir, Youtube’dan video paylaşabilir ve bunun gibi birçok şeyi kolaylıkla yapabilirsiniz

Sağladığı Kolaylıklar ve Uygulamalar
Android tüm gereksinimlerinize hitap eder ve birçok uygulamayı kolaylıkla yapabilmenizi sağlar. İstediğiniz her türlü duvar kağıdı ve widget’ı ana ekranınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca web sayfalarının ve uygulamalarının kısa yollarını masa üstünüzde oluşturarak cep telefonunuzu en az bilgisayarınız kadar kullanışlı hale getirebilirsiniz.
Bu iletiyi değerlendirin:
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.