Perşembe, 21 Mart 2019
  0 Yanıtları
  3.4K Ziyaretleri
  Abone olun
Merhaba, telefonumla ilgili çok büyük sorunum var biraz uzun olacak lakin, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Telefonumu KingRoot adlı program ile rootlamıştım o yüzden sistem uygulamalarında normalde silinmeyen işime yaramayan uygulamaları sileyim de bellekte yer açılsın dedim, çünkü telefon hafızası sadece 8 gb olup, ram de 1 gb olduğundan telefon oyunlarda kasıyordu.
Sistem uygulamalarından işime yaramayan uygulamaları silerken (aslında dikkat de ediyordum, o tür bir uygulama sildiğimi de sanmıyorum) birden telefon kendini kapatmaya hazırlandı kapanıp geri açıldığında bildirim çubuğu kısmı yoktu, geri, home ve son uygulamalar tuşu yoktu ve duvar kağıdı kaybolmuş ekran siyah olmuştu.
Tüm bunlar olmadığı için ne wifi'ı, ne şarj yüzdesini vs hiçbir şeyi göremiyorum. Geriye ve ana ekrana da gidemediğim için geri ve home tuşu olmadığından şimdilik Google Play Store'dan "Ekran Tuşu - Home Back Button" adlı bir uygulamayı indirdim ondaki geri ve home tuşları kullanılıyor fakat son uygulamalar tuşu yine kullanılmıyordu ve tabiiki bildirim çubuğu vs yine yok.
Sonra işime yaramayan uygulamaları Super User adlı uygulama ile siliyordum (KingRoot ile birlikte geldi sanırım) bu uygulama da 7 mb olduğundan bunu da başka bir uygulama silici programla sileyim dedim fakat sildikten sonra (sistem uygulamaları silindikten sonra telefonun kapanıp açılması gerekebilir yazdı) telefon yine kendini kapatmaya hazırladı, kapanıp açılacaktı anlaşılan, lakin kapandı ancak bir türlü açılamıyor, sürekli açılmaya çalışıyor en az 1 saattir. Telefon markası Sony Xperia Sp ve açılmaya çalışırken Xperia yazıyor ardından geçen o üç renk ikinci kere geçemeden ekran gri olup tekrar Sony ardından Xperia yazıyor yine üç renk geçiyor derken telefon yine kapanıyor sürekli aynısı tekrarlanıyor 1 saattir telefon açılamadı. Lütfen ama lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Superuser silinmemesi gereken bir program mıydı ki böyle bir sorun çıkardı anlayamıyorum. Zaten sorun vardı şimdi komple açılmıyor telefon.
Bu iletiyi değerlendirin:
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.