Perşembe, 18 Nisan 2013
  7 Yanıtları
  35.6K Ziyaretleri
  Abone olun
Arkadaşlar Android versiyonu aradığım bir iphone programı var. Mesela gece geç saate Bilgisayarda televizyon izlerken sesi açamıyorduk kablosuz ağ üzerindende bilgisayara bağlanıyordum. Pc de çalıştırdığım bir program ile bilgisayarın sesini telefona aktarmak mümkün oluyordu acaba android içinde böyle bir program varmı? Ben bulamadım eğer siz biliyorsanız lütfen söyleyin.
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#273
Tam olarak böyle bir uygulama varmı bilmiyorum. Genellikle bluetooth üzerinden aktarma yapıp kullanılıyor. Ancak aşağıda alakalı uygulamalara indirip bir göz atabilirsiniz Belki uygulamalar arasında bilgisayarın sesini telefona aktarabileceğiniz bir uygulama çıkar. :)

Unified Remote
WiFi Remote
Remote Phone Call
WiFi-earphone for PC (trial)
WiFi Speaker
Yukarıda araştırıp sunduğum uygulamalar bilgisayardan ses aktarmayla ilgili. Umarım işinize yarayan çıkar. :D

Uygulamalardan bir kaç tanesini kendim denedim. WiFi Speaker'ı kullanarak bilgisayarımdaki sesi telefonuma aktardım. Sizinde aradığınız uygulama WiFi Speaker'dır.

WiFi Speaker'ı nasıl kullanacağınızı anlatım. Öncelikle Google Play'den telefonunuza WiFi Speaker'ı yükleyin. Yukarıda indirme adresi mevcut. Sonra bilgisayarınıza http://pixelatedmind.com/wifispeakers/ adresinden masaüstü yazılımını indirip çalıştırın.

Masaüstü yazılımında ayarlara girip ip adresinizi seçin. Wifi ip adresiniz olacak. Telefondaki uygulamayı çalıştırıp ip adresini eşleştirin. Bilgisayarınızdaki her türlü ses telefonunuza aktırılmaya başlayacaktır.

Diğer ayarları kurcalamadım. Siz kurcalayıp ne işe yaradıklarına bakabilirsiniz. WiFi Speaker'ın birde ücretli olarak WiFi Speaker PRO sürümü bulunmaktadır.
10 yıl kadar önce
·
#1513
merhaba arkadaşım arkadaşımız iyi anlatmış sağolsun ancak ben onu denedim çok berbat bi program. ses okadar gecikmeli geliyorki. olmadık yerde kullanıla bilinir ancak ben size sonradan kendimin bulduğu programı öneriyim blutut kulaklık gibi kullana bilirsin android telefonunu. ses gecikmesi bir saniye bile deyil neredeyse.
programın adı SoundWire marketten indir yada ful versiyonunu internetten bulun indirin.
9 yıl kadar önce
·
#3812
Merhabalar peki bu anlattığınız şeyleri telefon görüşmesi üzerindende yapabiliyormuyuz? Yani ben pc üzerinden telefon görüşmesi yapmak istiyorum.Bulututla bağlantı kuruyorum ancak konuşma ve oynattığım media seslerini telefondan duyamıyorum.Sadece karşı tarafın sesini alabiliyorum..
9 yıl kadar önce
·
#3847
kardeş başta bahsettiğin AppStore da ki uygulamanın adını yada o işlemi nasıl yaptığını öğrenebilir miyim?
8 yıl kadar önce
·
#5066
Allh razi olsn bacm
7 yıl kadar önce
·
#5496
Merhaba İphone da kullandığın uygulamanın adı nedir öğrenebilir miyim ?
4 yıl kadar önce
·
#6114
IOS kullanıcıları için "Airfoil" adlı bi uygulama var ses bende 2-3 saniye gecikmeli geliyodu ama gayet netdi. Pcyi televizyona bağlayıp VLC adlı video oynatma programıyla filmi açtım ve VLC programında istersen ses önce ve ya görüntü önce gibi ayar yapabiliyosun. Airfoilde 2-3 sn ses geç geldiği için VLCdende görüntüyü 2-3 saniye gecikmeli ayarlayıp filmi TVden izleyip sesi telefonumun kulaklığıyla duyuyordum.
(Iphone 7)
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.