Çarşamba, 24 Nisan 2013
  1 Yanıtları
  10.9K Ziyaretleri
-1
Oy
Geri Al
  Abone olun
İşte dünyanın en ucuz telefonu! - 12 dolarlık fiyatıyla bu telefon, şu an için dünyanın en ucuz telefonu olabilir!
http://img845.imageshack.us/img845/8594/2013042212485481785.jpg
Bir zamanın modası küçük boyutlu cep telefonları, şimdilerde yerini büyük ekranlı ve büyük boyutlu olanlara bırakmışken, incelik ve büyüklükle birlikte artan maliyetler kullanıcıların cebini yakmaya devam ediyor ve üretici markalar arasında da kıyasıya rekabet sürüyor. Daha ince, daha büyük, daha hızlı, daha dokunmatik derken maliyetler artıyor, batarya süreleri yetersiz geliyor ve neticede kazandıklarımızın yanına kaybettiklerimizi de ekliyoruz. Ancak yakında yepyeni bir trendle karşı karşıya kalacak ve bu sayede kaybettiklerimizi de kazanç hanesine yazmaya başlayacağız gibi görünüyor.

Fotoğrafta da gördüğünüz gibi ilginç bir tasarıma sahip olan bu cihaz, dünyanın en ucuz telefonu olmaya aday. Telefon Çin'de bir teknoloji marketinde satışta ve üzerinde herhangi bir marka yazmıyor. Herhangi bir dokunmatik ekrana sahip olmayan ve akıllı uygulamalara ev sahipliği yapmayan bu telefon, fiyatıyla ise oldukça şaşırtıcı görünüyor. Yalnızca 12 dolar gibi bir fiyata sahip olan telefon, üzerinde yalnızca iki renkli bir OLED ekran bulunduruyor; Bluetooth, USB ve SD kart gibi bağlantıları taşıyor ve akıllı telefonlara göre enerji tüketimiyle ise daha uzun konuşma süreleri vadediyor.

Nokia'nın da tanıttığı "Nokia 105" modeliyle birlikte yakında bir kez daha küçük ve fiziksel tuşlu cep telefonlarını reyonlarda göreceğiz. 35 gün gibi fazlasıyla uzun pil ömrüne ve kompakt boyutlara sahip olan Nokia 105 gibi akıllı telefonların yanında "ikinci telefon" olarak tercih edeceğimiz bu telefonlar, fazlasıyla uygun fiyatlarıyla akıllı telefonların yanında kendine yer bulmakta zorlanmayacak gibi görünüyor.
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1837
:D :D :D :D :D gülimde arıya gitmesin 3310 daha ucuz 5 lira 1 lira yada 10 lira bizim burda :D :D :D :D :D :) :o :( ;) ;) :) :)
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.