Cuma, 29 Mart 2013
  7 Yanıtları
  23.5K Ziyaretleri
  Abone olun
Merhaba Millet,
Yazın telefon almak istiyorum. Aklımda HTC ve İphone var. Şuan her konuda en iyi, en verimli en üst seviyedeki telefon sizce hangisi yada hangileri yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Fiyat aralığını 1.000 Tl ile 2.000 Tl arasında bir ölçüde belirledim. İphone 5 in çıkış süresi henüz kesin değilmiş ve videolarına baktım eğer doğruysa hakkaten çok acayip özüllikleri olucak.
Diğer yandan HTC çok hoş telefonlar yapıyor. Şuan samsung i5510 kullanmaktayım ve performansını çok düşük buluyorum. Sizlerinde önerileriyle daha çok fikir sahibi olmak istiyorum teşekkürler.
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#2177
SİZE PİYASANIN EN İYİ TELEFONUN SIRALAMASINI SÖYLÜYORUM KESİNLİKLE TARAFSIZIM BÜTÜN TELEFONLAR İLEDE ÇOK BİLGİ ALDIM HEPSİNİ İNCELEDİM :)

1- Samsung Galaxy Note3
2-Apple iphone 5s
3-Lg G2
4-Sony xperia z
5-samsung galaxy s4


bu kadar yeterli galiba :)
10 yıl kadar önce
·
#1872
ben ilk başta 3 telefon arasında kararsız kalmıştım

1. Samsung Galaxy s4 GT I9500

2. Sony Xperia Z

3. Apple Iphone 5s

ama 2sini eğleyip birinde karar kıldım ve onu aldım bi kere fotoğraf çekmek benim için başta geliyor ve işlemci ve pil ömrü tabikide 3. telefon olan Appla Iphone 5s yi geçtim çünkü kamerası 8 mp di ve işlemciside güçsüzdü . Sony Xperia Z iyi telefon fakat pek tutulmuyor hangi telefoncuya gidersem gidiyim Sony Xperia Z soruyorum adamlar yok diyorlar tutulmadığı içinde Sony Xperia Zyide geçtim ve en doğru kararı vererek . Samsung Galaxy S4 GT I9500 aldım fiyatıda uygun 1 ay önce 1.700 TL aldım fakat şuan fiyatı 1500 TL civarında

Samsung Galaxy S4 GT I9500 Özellikleri :

1 : Hayatına eşlik eder :

Hayatınızı daha zengin, daha kolay ve daha eğlenceli hale getirin. Gerçek bir yaşam arkadaşı olarak yeni Samsung GALAXY S4 daha yakın olmamıza yardım eder ve birlikte olduğumuz bu eğlenceli anları yakalar. Her bir özellik günlük yaşamınızı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Bunlar dışında, sağlığımızı ve yaşam durumumuzu izlemeye yeterince özen gösterir. Kısacası Samsung GALAXY S4 sizin için buradadır.

2 : Çift Çekim :

Hikayenin her iki tarafını görün

İki kamera, sıra dışı fotoğraf. Ön ve arka kameralarla eşzamanlı çekim yaparak yaşamınızın ‘oradaydım’ anlarını yakalayın. Seçim yapabileceğiniz daha fazla tarz çeşitliliği ile istediğiniz çekimi elde edin. Çift Çekim özelliği ile ne kadar uzakta olurlarsa olsunlar arkadaşlarınız ve aileniz her şeyi sizinle birlikte yaşayabilir.

3 : Ses ve Çekim :

Fotoğraflarınızı dinleyin

Samsung GALAXY S4'de çektiğiniz her fotoğraf sesli olabilir. Böylece artık sadece nasıl göründüğünü değil ne söylendiğini, oynandığını ve işitildiğini hatırlayabilirsiniz. Bu durum olaya her bir fotoğrafın her anını çok daha canlı şekilde yeniden yaşamanıza ve paylaşmanıza yardım edecek başka bir heyecan katmanı ekler.

4 : Drama Çekimi :

Her eylemi bir fotoğrafta yakalayın

Tek bir fotoğrafın yapabildiğinden daha iyi bir hikaye anlatan kolaj oluşturmak için bir çerçevede fotoğraf serisi elde edin. Drama Çekimi, herhangi bir hareketli nesnenin bir seri fotoğrafını çekmenizi sağlar ve böylece
bir dinamik fotoğraf içerisinde sorunsuz şekilde birleştirilmiş ayrıntılı eylemi görebilmeniz için bir araya getirir.

5 : Group Play- Müziği Paylaşın :

Eğlenceyi arkadaşlarınızla paylaşın

Arkadaşlarınızla toplanın ve eşzamanlı olarak müziğinizin keyfine varmalarını sağlayın. Oyunlar oynamak,fotoğrafları ve belgeleri paylaşmak için birden fazla Samsung GALAXY S4 telefonu kablosuz olarak bağlayın. Tüm Samsung GALAXY S4 telefonları bir araya getirin ve ses kalitesini geliştiren güçlü bir ses sistemi oluşturun ve partiye devam edin.

6 : Hikaye Albümü :

Her olay için bir albüm

Samsung GALAXY S4'e fotoğraflarınızı düzenletin ve özel olaylara dayalı albümler oluşturun veya istediğiniz şekilde özelleştirin. Hatta temalar uygulayabilir ve çeşitli yerleşim düzenleri seçebilirsiniz. Sonra fotoğrafları bastırabilir ve anıları elinizde tutabilirsiniz.

7 : Samsung Hub :

İstediğiniz herhangi bir içerik için tek noktası

Samsung GALAXY S4 ile tek bir yerde her Samsung Hub'dan tarama yapabilir ve mevcut herhangi bir içerik alışverişi yapabilirsiniz. Oyunlar, öğrenme – tümü tek bir entegre mağazada. Kullanımı kolay ve şık bir mağaza yerleşim düzeninde aradıklarınızı bulabilirsiniz.
- Hizmet ülkeye göre farklılık gösterebilir

8 : S Translator :

Artık dil engeli yok

Yeni Samsung GALAXY S4'e çevirmeniz gerekenleri söyleyin veya metin olarak yazın, okuyacak ve size çeviri metnini sağlayacaktır. Samsung GALAXY S4, yurtdışına seyahat ettiğinizde orada yaşayanlarla kolay iletişim kurmanızı, egzotik yabancı yiyecekleri keşfetmenizi ve dünyadaki gizli mekanları bulmanızı sağlayan becerikli bir arkadaştır.
Destek: İngilizce, Almanca, Fransızca, Çince, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Korece.
- S Translator veri bağlantısına dayalıdır ve mevcut diller sınırlıdır. Ek koşullar ve/veya ücretler uygulanabilir. Sonuçlar duruma göre farklılık gösterecektir.

9 : ChatON :

İletişim kurmanın daha fazla yolu

İkiniz de tamamen farklı yerlerde olsanız bile bir arkadaşınızla ekranınızdakileri paylaşın. Şimdi ne yaptıklarını işitmek yerine Çift Kamera ile gerçekten arkadaşlarınızın ve ailenizin yaptığı her şeyi görün. Daha samimi bir şekilde arkadaşlarınızın ikisi veya ailenizle bağlantı kurun.

10 : Air View :

Alışılmış dokunuştan kolay ve yeni bir yaklaşıma

- Tüm içeriği açmadan hızlı bir önizleme gerçekleştirerek zamandan tasarruf sağlayın.
- Air View, içeriği ve fotoğrafları büyütmeyi, e-postalara önizleme yapmayı ve parmağınızı ekranda çok az gezdirerek hızlı arama gerçekleştirmeyi daha kolay ve son derece rahat hale getirir.
- Desteklenen özellikler : Bilgi Önizleme, İlerleme Önizleme, Hızlı arama Önizleme, Web Sayfası büyüteci.

11 : Temassız Kontrol :

Alışılmış dokunuştan kolay ve yeni bir yaklaşıma.

- Gerçekten ekrana dokunmadan elinizi ekran üzerinde sallayarak telefonunuzu kontrol edin.
- Hızlı bir göz atma için içeriklerde gezinmek üzere ekran üzerinde sadece elinizi sallayın. Temassız Kontrol ile yanıtlayarak çağrılarınıza daha hızlı yanıt verin

12 : Samsung Akıllı Duraklatma :

Her hareketinizi takip eden bir telefon

Galaxy S3’ün Akıllı Bekleme özelliğiyle oluşturulmuş olan Samsung GALAXY S4 ne yaptığınızı bilir ve sezgisel olarak sizinle birlikte hareket eder – telefonu bir taraftan diğerine doğru eğdiğinizde otomatik olarak e-postaları veya Web sitelerini yukarı veya aşağı kaydırır. Her yüzünüzü yana çevirdiğinizde Samsung GALAXY S4 kesinlikle ne izliyor olursanız olun duraklatır, böylece hiçbir şeyi kaçırmazsınız. Akıl almaz Akıllı Duraklatma (Smart Pause), ekrana tekrar baktığınızda kaldığınız yerden devam eder.

13 : Samsung Home Sync :

Kişisel bulutunuzun keyfine varın

- Samsung HomeSync, aile eğlencesi için kişisel bulut cihazıdır. 1 TB depolama kapasitesiyle Samsung HomeSync binlerce fotoğrafı ve videoyu siz ve aile üyeleriniz nerede olursanız olun çekildikleri anda depolar.
- Android oyunları, filmleri, dizileri ve aktarılan içeriği büyük ve canlı bir televizyonda doğrudan oturma odanıza getirin. Samsung GALAXY S4'ün özel olarak üretilmiş gezinme özelliği olan Mirror Mouse, Samsung HomeSync'in tüm özelliklerinin keyfine varmanın çok daha kolay ve basit bir yoludur!

14 : Samsung WatchON :

Son teknoloji televizyon uzaktan kumandası

Samsung GALAXY S4'ünüzü ev eğlence sisteminizle bağlayın ve bırakın televizyon uzmanınız olsun. Tercihlerinize dayalı olarak farklı programlar önerir, program listeleri sağlar ve sizin yerinize kanallarda gezinir.
Samsung GALAXY S4, televizyon veya set üstü kutularının uzaktan kontrolünü bile sağlamaktadır. Bu yüzden arkanıza yaslanın ve bırakın Samsung GALAXY S4 sizin yerinize televizyonun işi ve yükünü üstlensin. (modelşere ve ülkelere gore kullanılabilir servisler farklılık gösterebilir)

15 : S Health :

Sağlığınız için daha fazlasını elde edin

Samsung GALAXY S4 ile aktif ve formda kalın. Antrenmanlarınızı, günlük beslenmenizi ve ağırlık seviyelerinizi izleyecektir. Samsung GALAXY S4’ün Konfor Seviyesiyle etkinlikleriniz için etrafınızdaki şu anki durumu öğrenin. Sıcaklık ve neme dayalı olarak konfor seviyenizi gösterir. Sağlık Tablosu ve çeşitli grafiklerle gelişiminizi izleyin. Samsung GALAXY S4 ile birlikte daha iyi bir şekilde sağlık için motive olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

16 : Uyarlanabilir Görüntü :

Size uygun optimize edilmiş ekran ayarları

Gözlerinizi dinlendirin ve bırakın Samsung GALAXY S4 görüntünüzü ayarlasın.
7 otomatik mod ve 4 manuel modla birlikte Samsung GALAXY S4 optimum görüntüleme deneyimi sunar. Muhteşem renk kalitesiyle favori videolarınızı, oyunlarınızı, kitaplarınızı ve e-postalarınızı görüntüleyin. Samsung GALAXY S4 ile mükemmel ve optimize görünümü elde edin.

17 : Uyarlanabilir Ses :

Duyulması gereken şekilde bir ses

Her şeyi sizin için özelleştirilmiş doğru balans ve mükemmel sesle duyun. Samsung GALAXY S4, duymanıza, ses kaynağına ve tercihlerinize bağlı olarak müziği açar kapatır ve sol ve sağ sesi dengeler. Samsung GALAXY S4, sizin için hazırlanmış optimum ses deneyimi sunar.

18 : Sınırsız olasılıkların dünyasında yaşayın :

Samsung GALAXY S4’ün tasarımı mümkün olana meydan okur.
İnanılmaz genişlikteki Full HD Super AMOLED ekran, şimdiye kadar yapılan bu en hafif ve en sofistike GALAXY'nin özel polikarbon gövdesinde bulunan sıra dışı incelikteki çerçeve içerisine mükemmel şekilde oturmaktadır.

inan Samsung Galaxy S4 GT I9500 telefonu eline aldığın zaman bırakamıyorsun . Ve herşeyden önce telefon sana kendini evindeymiş gibi hissettiryor . Bu yüzsen size Samsung Galaxy S4 GT I9500 akıllı android telefonunu tavsiye ediyorum Saygılar ...
10 yıl kadar önce
·
#473
2013 yılında bana göre alınabilecek en iyi üst düzey üç telefon şöyle.

3. Sony Xperia Z

Sony'nin en iyi akıllı telefonu, Xperia Z 443 ppi (iPhone 5'in 324ppi ile karşılaştırıldığında), üstün 13 megapiksel kamera, şık tasarım, NFC ve su geçirmez akıllı telefon. Mükemmel performans, 5-inç HD ekran 4G özelliğiyle satın almak için en iyi Android'li cep telefonları arasında.

2. Samsung Galaxy S4

S4 kesinlikle büyük bir güzellik S3'ün bir çok iyileştirme yapılmış hali ve özellikleri ile doludur, ancak üst noktada HTC One'dan iyi olması için için yeterli değil. 4.8-inç ekranıyla neredeyse Note benzeri 5-inç Full HD Super AMOLED ekranı, S4 netlik açısından 441 ppi vaat ediyor. Etkileyici 13 mega piksel kamerası yakalama açısından Xperia Z'den fark edilmeyecek derecede daha iyi. Dört çekirdeğe sahip güçlü işlemcisi HTC One'ı devirmek için yeterli değil, S4 güç ve performans için fazlasıyla yeterli bir telefon.

1. HTC One

Bana göre Android'in kralı HTC One'dır ve bu telefonu ezmek için sapır saçma karşılaştırmalar yapılmamalıdır. 2GB RAM'i ile 1.7GHz saat hızında çalışan Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemcisi. 4.7-inç, 468ppi ekran piksel yoğunluğuyla iPhone 5'i bile ezdi geçti. Ultrapixel kamerasıyla 13 mega piksel olan kamerası olan rakiplerine göre yoğun ışık altında % 300 daha fazla resim kalitesi sunuyor.
10 yıl kadar önce
·
#419
En yeni akıllı telefon listesi
(Mayıs 2013 - Top 10)

Önemli olan sadece kontrol ve kullanıcı yönetimiyle birlikte kullanım kolaylığı değil. Yüksek hızlı performans ölçümünün yanında sörf hızını da tespit ediyoruz. Pil süresi, ekran veya fotoğraf kalitesini de puanlıyoruz. Bağlı yazılım mağazalarında uygulama sayısı veya kullanım kolaylığı da artı puanlar kazandırıyor.

Top 10 listesini görmek için buraya tıklayınız.
(Liste resim olarak yüklenmiştir. 1.46MB)
10 yıl kadar önce
·
#402
En iyi 9 Android'li cep telefonu...
Şu an satışta olan en iyi Android'li cepler hangileri? İşte "en iyiler" listemiz...

Google'ın iOS'a karşı rakip olarak geliştirdiği Android, şimdiye kadarki en iyi zamanlarını yaşıyor; aynısı Android'li cepler için de geçerli. Dolayısıyla Android'li bir cep satın almak için en iyi zamanlardan birinin içerisindeyiz. Ancak HTC, Samsung, Sony, LG gibi üreticilerin Android'li cepleri görünüm ve donanımsal farklılıklar dışında yazılımsal farklılıklara da sahipler. Zira üreticiler, Android'i kullanıcılarının işini kolaylaştırmak için özelleştirip üzerlerine farklı işlevler ekleyebiliyorlar.

Bu ise bazılarımız için bir miktar kafa karışıklığı anlamına geliyor. Android'li ceplerin çokluğu nedeniyle kafanız karıştıysa hiç kendinizi sıkmayın. Sizin için yeni seçtiğimiz en iyi 9 Android'li cep, seçim yapmanızı kolaylaştıracak.

9. LG Optimus G
Teknik özellikler bakımından üst seviye bir cep olan Optimus G, dört çekirdekli işlemcisiyle üstün bir performans sunuyor. En önemli eksisi ise Android'in eski bir sürümüyle ve LG'nin gereksiz yazılımlarıyla gelmesi.
LG Optimus G Pro Video Ön İnceleme


8. HTC One X+
Birkaç alanda birden uzmanlaşan One X+, dünyanın en iyi cepleri arasında yer almayı hak ediyor. One X'in sahip olduğu depolama sorunlarını giderip web'de gezinme deneyimini iyileştiren cep, HTC'nin sevilen klavyesiyle geliyor. Tek eksisi ise pil ömrü denebilir.
TECHNOTODAY HTC One X Plus Video İnceleme


7. HTC First
HTC'nin en güncel Facebook'lu cebi, aslında orta seviye bileşenlerden oluşan Android 4.1 Jelly Bean'li bir cep. HTC'nin belki de son çift çekirdekli cebi olan HTC First, ortalama bir cep arayanları tatmin edebilir.

6. LG Nexus 4
Google ve LG'nin beraber geliştirdiği Nexus 4, dünya standartlarında özelliklere sahip. Ancak yurtdışında uygun fiyatıyla dikkat çeken Nexus 4'ler, ülkemizde bu özelliğini kaybediyorlar.

Cihazın kamerası ve genişletilemeyen depolama alanı, eksileri arasında. Ancak Nexus 4 yine de Google'ın şimdiye kadarki en iyi Nexus cebi.
TECHNOTODAY LG Nexus 4 Video İnceleme


5. Galaxy S3
Amiral gemisi unvanını Galaxy S4'e bıraksa da Galaxy S3, hala çok değerli bir cihaz. Fiyatı neredeyse 1.000 TL'ye kadar düşen Galaxy S3, bu fiyata bulabileceğiniz dört çekirdekli ve 720p ekranlı en iyi cihazlardan. Samsung'un son güncellemeleri ise Galaxy S3'e çok şey kattı.
http://imageshack.us/a/img138/7383/20130318155207672.jpg

4. Galaxy Note 2
Herkesin başarısız olacağını düşündüğü Note'u başarıya ulaştıran Samsung, Note 2'yi daha güçlü ve daha işlevsel bir hale getirdi. Note 2'nin büyüyen ekranı, onu ideal bir medya izleme cihazı yapıyor. Büyük telefonlar ilginizi çekiyorsa, daha iyi bir cihaz bulmanız çok zor.

Motorola Droid Razr HD ve iki süper cep daha!
http://imageshack.us/a/img4/9679/2013043015161534672.jpg

[b]3. Motorola Droid Razr HD

Siyah ve beyaz kasasıyla harika görünen Razr HD'yi, Kevlar arka kapağı ve tüm ön yüzeyini kaplayan Gorilla Glass camı sayesine elinizde tutmayı da bir zevk haline getiriyor. Cihazın vasat kamerası dışında her şeyi mükemmel diyebiliriz. Dolayısıyla Galaxy S3, Optimus G veya Razr HD arasında yapacağınız seçim, kişisel tercihinize kalıyor.

2. Samsung Galaxy S4
İnce, hızlı ve rakiplerinden çoğu yönüyle üstün Galaxy S4, 13MP'lik kamerasıyla çoğu cepten iyi kareler yakalayabiliyor (düşük ışık çekimleri hariç). Samsung'un S4'e özel sunduğu dokunmadan denetleme (Air View), parmak hareketleri ve fazlası, cebinizi elinizden bırakmanıza engel olabilir.

Bununla birlikte TouchWiz ara yüzünün eskisine göre karışık hale geldiğini söylemeliyiz. HTC'nin One'da kullandığı Sense arayüzü, sadelik anlamında oldukça başarılı. One'ın hoparlörlerinin Galaxy S4'ünkinden iyi olduğunu da söylemeden geçmemeliyiz.

Galaxy S4 detaylı özellikleri ve incelemesi

1. HTC One
Piyasadaki en iyi ceplerden bir tanesi olan HTC One, aynı zamanda HTC'nin şimdiye kadarki en başarılı telefonu. One'ın tek eksiği, kötü pil ömrü ancak bu konudaki fikriniz, onu kullanma şeklinize göre değişebilir. Plastik kasalı S4 size kalitesiz geliyorsa, tercihiniz alüminyum kasasıyla etkileyen One'dan yana olmalı.

Konu: HTC One Türkiye'deki İlk Ön İnceleme Videosu
10 yıl kadar önce
·
#298
İlgili konularımıza göz atıp 2013'ün en iyi, en şık, en yeni akıllı telefon modelleri ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. :)

2013'ün cep telefonları!

En iyi işçilik ve tasarıma, sahip 19 akıllı telefon!
11 yıl kadar önce
·
#198
En iyi şu telefon diye asla kesin olarak belirliyemeyiz. Her markanın kendisine ait amiral gemisi olarak tabir ettiğimiz üst model telefonları vardır. Her senede mutlaka yeni daha üst model telefonlar üretilmektedir. Samsung, HTC, Sony gibi markalar yaygın olarak kullanılmaktadır. Birbirlerine karşı eksileri ve artıları bulunmakta. Benim tavsiyem üst düzey bir telefon alırken kıyaslama yaptığınızda fiyatı uygun olanını seçin. Çünkü ilk çıkışlarında çok pahalı olan telefonlar kısa zamanda %30, %40 gibi oranda ucuzluyorlar.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.