Cuma, 06 Haziran 2014
  2 Yanıtları
  18.5K Ziyaretleri
  Abone olun
Şimdi benim tabletim poly pad 1010 ips tableti bir gün açtığımda youtube.com google vs... çalışmayı durdurdu diyor bende sıkılınca tableti kapatıp yeniden açayım dedim polypad ana ekranında takılı kaldı sonrada açılmıyor lütfen yardım edin ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Bu iletiyi değerlendirin:
7 yıl kadar önce
·
#5831
Merhaba 1. link indirdiğim rar arşiv bozuk diyor.
9 yıl kadar önce
·
#2671
Merhaba. Cihaza rom yükleyerek sorununuzu giderebilirsiniz.

PolyPad 1010 IPS yazılımı yüklemek için öncelikle http://j.mp/1amp38W adresinden yazılım, http://j.mp/1kSMjjf adresinden güncelleme programını indirelim. İndirdiğimiz rar dosyalarını görebileceğimiz bir yere çıkaralım, Update-Tool klasörünü açalım ve RKBatchTool.exe uygulamasını çalıştıralım.

Açılan programda en üst bölümdeki Fw path yazan yerin sağındaki yanyana üç noktaya basacağız ve yazılımı indirdiğiniz yerdeki Herpa-RK3066.. ile başlayan img dosyasını seçip tamama basacağız ve programda gerekli yerler kendiliğinden dolacaktır.

Şimdi cihazı kapalı haldeyken üstündeki ses kısma(-) ve ses açma(+) tuşuna birlikte basarak usb kablosu ile bilgisayarımıza bağlayabiliriz. Bu işlemi yaptıktan sonra programın alt kısmında bulunan 1 den 8 e kadar kutucuklardan 1 numaralı kutucuk yeşile dönecektir. Son olarak ise en alt kısımda bulunan Upgrade tuşuna basarak işlemi tamamlıyoruz. Yazılım otomatik olarak tabletinize atılacak ve tabletiniz yazılım yüklendikden sonra kendiliğinden açılacaktır.

Not: Kutucuk yeşile dönmez ise Aygıt yöneticisinden USB Device olan cihazın sürücüsünü yükleyiniz. Sürücü dosyalarını Update-Tool>Driver klasörü içerisinde bulabilirsiniz.

İyi eğlenceler.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.