Cuma, 13 Eylül 2013
  2 Yanıtları
  14K Ziyaretleri
  Abone olun
Merhabalar
ben quadro ezcool smart touch isimli bir tablet aldım android 4.0 işletim sistemli tablette şöyle bir sorun oluştu anlatayım:
modeme bağlı gözüküyor sinyal gücü yüksek ancak facebook, twitter gibi uygulamalara girerken ağ hatası veriyor google chrome'dan yada kendi tarayıcısından googleye facebook'a falan girincede güvenli sertifika değil gibi hata veriyor bende format attımdı düzelir diye düşündüm ama format nasıl atılıyor bulamadım ayarlarda gizlilik fabrika ayarlarına dön diye bi seçenek yok yardımcı olursanız sevinirim
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1632
Merhaba. Android'li cihazlara format atmak aslında fabrika verilerine sıfırlamaktır. Telefonlardaki fabrika ayarlarına döndür işlemiyle aynı. Tabletinizin menüsünden Ayarlara girin Ayarlardan Yedekle ve sıfırla yazan yere girin Fabrika verilerine sıfırla yazan yere tıklayıp işlemi onaylamanız yeterli olacaktır. Hafıza kartınızda önemli bir dosya yoksa dahili hafızayıda sıfırlama kutucuğunu seçin. Cihaz formatlanacaktır. Cİhaz yeniden açıldığında cihazın depolama menüsünden varsayılan hafızasını hafıza kartı seçmeyi unutmayın. Kolay gelsin.
10 yıl kadar önce
·
#1637
Aslında çok basit ayarlara gir ,yedekle ve sıfırla, fabrika ayarinal
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.