Perşembe, 16 May 2013
  156 Yanıtları
  261.5K Ziyaretleri
  Abone olun
Arkadaşlar tablet cihazım dondu, ekran açık ama herhangi bir işlem yapamıyorum yada (hiç açılmıyor) ne yapmalıyım? İnternette gezinip biraz oyun oynadım, dizi sitelerini gezip kapattım, akşam açmaya çalıştım hiç etki tepki vermedi. Yardımlarınız bekliyorum.
Bu iletiyi değerlendirin:
8 yıl kadar önce
·
#4490
Onaylanan Yanıt
-1
Oy
Geri Al
Merhaba. Tablet Format başlıklı konumuzdaki bilgilerden yararlanarak tabletinize format atabilirsiniz. Eğer bu işlemlerle format atamazsanız size rom dosyalarını temin edip rom yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Kolay gelsin.
10 yıl kadar önce
·
#429
-3
Oy
Geri Al
Bu çok sık karşılaşılan ve bir o kadar da kolay çözülebilen bir sorun.

1. Öncelikle bataryanızın tam dolu olduğuna emin olun,

2. Tabletinizin reset tuşuna basıp bırakın,

3. Donanımsal olarak arızalanmadıysa, tablet üreticinizin internet sitesine gidin, tabletinizin modelini bulun mutlaka kurtarma dosyaları verilmiştir. Tablet üreticinizin internet sitesinden cihazınıza ait rom yada firmware dosyalarını indirin. İndirdiğiniz dosyalarda adım adım resimli anlatım mevcuttur. Genelde pdf dosyası olarak eklerler. PDF dosyasındaki kurulum talimatlarını sırasıyla yaparak kablo yardımıyla cihazı bilgisayara bağlayıp orginal ayarlarına yada güncelleme işlemini tamamlayın cihazınız açılacaktır.

Bu işlemlerden sonra sorun devam ederse; cihazı teknik servisimize göndermeniz gerekebilir.

Not: Tabletiniz marka ve modelini yazarsanız size doğru rom ya da firmware dosyalarını indireceğiniz adresi bulmanızda yardımcı olabilirim.
10 yıl kadar önce
·
#439
-1
Oy
Geri Al
Tabletim bir türlü açılmıyor, ne yapmalıyım?

1. Öncelikle cihazınızın şarjının dolu olduğuna emin olun. Dolu değilse bir müddet (15-20 dk) şarj edip tekrar deneyin.

Uyarı: Şarj aletiniz belki de arızalı olabilir. Bundan emin olmak için şarj aletinin çalışıp çalışmadığından emin olun.

2. Eğer tabletiniz hala açılmıyorsa; üzerinde bulunan "RESET" tuşuna 2 defa basıp bırakın. (Bazı modellerimizde "RESET" tuşu cihazın arka kısmında, bazı modellerimizde ise "HOME" tuşunun hemen yanında bulunmaktadır).

Eğer sorun devam ederse;

Tablet üreticinizin internet sitesi üzerinden cihazınızın modelini seçip, "Destek" altındaki "Sürücü ve yazılımlar" bölümünde "cihazınıza ait yazılım (rom) dosyasını" ve ayrıca "yazılım yükleme programını" indirip, cihazınıza yeniden yazılım (rom) yüklemesi yaparak bu sorunu çözebilirsiniz.

Yazılım yükleme kılavuzu, Yazılım yükleme programı klasörü içinde bulunmaktadır. Kılavuzdaki adımları bire bir takip ederek sorunsuz bir şekilde yazılım (rom) yüklemesi yapabilirsiniz.
10 yıl kadar önce
·
#440
Tabletim açılış logosunda kaldı açılmıyor, ne yapmalıyım?

Tablet üreticinizin internet sitesinden cihazınızı seçin, destek yazılımlar bölümünden cihazınıza ait yazılım (rom) dosyasını ve yazılım (rom) yükleme programını indirip, cihazınıza yazılım (rom) yüklemesi yaparak bu sorunu çözebilirsiniz.

Yazılım yükleme kılavuzu (Livesuit.rar), (RKtool.rar) dosyası içerisinde bulunmaktadır. Kılavuzdaki adımları bire bir takip ederek sorunsuz yazılım (rom) yüklemesi yapabilirsiniz.
10 yıl kadar önce
·
#1036
samsung galaxy tab 10.1 tabletimin markası.. dondu işleme yanıt vermiyor.ne yapabilirim?
10 yıl kadar önce
·
#1045
silver line v maxx tabletini bir firmadan hediye gönderdler fakat cihazı söylendiği gibi full şarj edip açmama rağmen ekranda sadece saat ve bir kilit işareti var,ve tablette kesinlikle bir işlem yapamıyorum,kilit açılmıyor. ne yapmam gerekiyor?teşekkürler.
10 yıl kadar önce
·
#1051
merhaba.tek internet adresi deltaservis.com.tr başka adrs yok,normal bir kilit ama o işlemi yapmama rağmen kilit açılmıyor ,tableti bilgisayara bağladım yine bir işlem yapamıyorum.tableti güvenlik moduna nasıl alıcam?halen bir işlem gerçekleştiremedim:(
10 yıl kadar önce
·
#1103
internette geziniyordum youtubeyi actm tabletim dondu reset düğmesi de yok açma kapama düğmeside çalışmıyo asus memo pad kullanıyorum şarjı da var yardımcı olurmusunuz
10 yıl kadar önce
·
#1164
iyi günler tabletimim açılyor andıroid işareti çıkıyor ve üzerinden beyaz bi işaret geçiyor ve bu böylce hiç durmadan yapıyor normalde işaretçi üzerinden 2 defa geçip açılıyodu buna bir çözüm
10 yıl kadar önce
·
#1192
samsung galaxy tab 2.7 p3110
tabletimle müzik dinlerken ekran dondu ve ekran ışığı sönmüyor ve taramalı silah sesi gibi bir ses geliyor (kulaklık takılıyken) yardım edin
:(
10 yıl kadar önce
·
#1243
-1
Oy
Geri Al
mrb.
Benim darkevo pad r8022 tabletim var root yaptım basarıyla ama belli bir süre sonra ekran kitlendi reset tuşuna bastım kapandı tektrarnaçmayımdenedim ama hep android hareket ediyo. Şarsıda bitti napabilirim şimdiden tşekkürler
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.