Perşembe, 16 May 2013
  36 Yanıtları
  177.8K Ziyaretleri
  Abone olun
Video izleyemiyorum. Ne yapmalıyım?

1. İnternet tarayıcı üzerinden video izleyemiyorsanız; Bazı internet tarayıcıları Adobe Flash Player desteklemediğinden Adobe Flash Player uyumlu tarayıcı kullanmanız gerekmektedir.

2. Yüklediğiniz bazı videoları izleyemiyorsanız; Google play dan video codec yüklemeniz gerekmektedir. Yada Mx player yükleyerek videoları sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1388
-1
Oy
Geri Al
Merhaba, android tabletimde instagramda paylaşılan videoları izleyemiyorum, açmıyor. Nasıl çözebiliriz bu durumu ? normal youtube gibi videolar açılıyor flash player yuklu.
10 yıl kadar önce
·
#1428
Merhaba, samsung 7.0 tab 2 m var. Ben ne zaman youtube a girmeye calissam surekli mobile adresini aciyor ve adres cok yavaş. Bende bi sekilde masaustu surumune giriyordum. Ama bugun yuklemedi bi sinir etti bende uygulama yoneticisinden youtube u sildim. Simdi hic bi video yu acamiyorum. Mobile sitesini istemiyorum. Bunun nasil bir cozumu var?
10 yıl kadar önce
·
#1800
biliyorum başka konularda cevaplanmış ve ben gerçekten hiçbirşey anlamıyorum. Her neyse bende samsung galaxy tab 3 üm var . Hiç bir video açılmıyr aynı zamanda video çekmiyor. Başta format attım sonra geçti. Ama bir süre sonra yine başladı :( Lütfen yardım edin servise götürmek istemiyorum
10 yıl kadar önce
·
#1815
Merhaba, casper nirvana tabletimde vine ve instagramdaki videolari izliyemiyorum. Sadece sesleri geliyor videolar siyah bir ekran olarak goruluyor. Youtubeden video izleyebiliyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
10 yıl kadar önce
·
#1833
acer iconia b1 tabletimde youtubedeki videolar açılıyor fakat diğer sitelerdeki videolar açılmıyor. android bu sayfayı desteklemiyor gibi bir uyarı veriyor. ne yapmam lazım?
10 yıl kadar önce
·
#1882
-1
Oy
Geri Al
Merhaba arkadaşlar sony Xperia arc s kullanıyorum android 2.0.2 iken güncelledim 4.0.4 oldu iyi oldu ama internetten video açamıyorum video yerine mavi küp lego gibi bir şey çıkıyor karşıma yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar iyi günler
10 yıl kadar önce
·
#2009
Benmde sorunum hem youtube da hemde diger sitelerde video izlerken vido aciliyor ama ufacik ekranda gozukuyor
10 yıl kadar önce
·
#2057
Mrb ben samsung galaxy grand telefon ile instagramda video cektigimde ses tuhaf geliyor ses oldugundan kalin korku filmi gibi geliyor ama badkalarinin video larini izleyebiliyorum sizce neden??
10 yıl kadar önce
·
#2115
merhaba benim tablet samsung 10.1 google play dan bir uygulama indirmeye calisiyorum ama aygit bulunamadi diyor yeni hesapda ekledim olmuyor
9 yıl kadar önce
·
#2572
merhaba bilgisayara yükleyip samsung galaxy tab3 üme videoları atınca desteklenmiyor diyor ne yapabilirim ?
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.