Salı, 03 Eylül 2013
  12 Yanıtları
  98.2K Ziyaretleri
  Abone olun
Samsung Galaxy Y kullanıyorum. Telefon hafızam ağızına kadar dolduğu için uygulama indiremiyorum. Oysa sd kartta daha yerim var ve telefon hafızasındakileri sd karta taşımak istiyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olan biri bana yardım edebilirmi? Nasıl yapacağımı ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız çok sevinirim.
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1556
Merhaba. Cihazdaki uygulamaları App 2 SD Pro 3 - APP Manager Uygulamaları Sd Karta Taşıma başlıklı konuda bulunan uygulamayla sd kartınıza taşıma yapabilirsiniz.

Telefonunuzdaki android sürümü 4 ve üzeri sürümse kolayca telefon belleğinizdeki uygulamaları hafıza kartına taşıyabilirsiniz. Taşıma yapamazsanız cihazı root'layıp telefon belleğini boşaltabilrsiniz.
9 yıl kadar önce
·
#3226
-2
Oy
Geri Al
ya arkadaşlar allah rızası için biri baksın ya LG Optimus L7 telefonum var ve dahili bellekte alan kalmadığı için 8GB'lık harici kart yani hafıza kartı aldım ama benim telefonumda her hangi bir uygulama taşıma seçeneği yok yardım edin pls. .s :(
9 yıl kadar önce
·
#3242
-1
Oy
Geri Al
Telefonum Htc sd karta uygulamaları taşıyamıyorum yardımcı olur musunuz
9 yıl kadar önce
·
#3620
-2
Oy
Geri Al
Ya Arkadaşlar Ben Telefonu Değiştiricem Fakat Şarkılarım Bu Telefonun İçinde Kalıcak Gliba Şarkıları Nasıl Sd Kart A Taşıyıcam ???
9 yıl kadar önce
·
#3931
-3
Oy
Geri Al
Lg g3 beat kullaniyorum telefonumun hafozasi dolu oldugu icin bisey indiremiyorum ama jafoza kardimda yer var nasil tasiyicam
9 yıl kadar önce
·
#4045
Arkadaşlar eğer sd karta uygulama taşımak isterseniz ayarlarda uygulama yöneticisine girip sayfayı bir sağa çevirdiğinizde üstte sd kart yaziyodur.orada sd taşınabilecek olan bütün uygulamaları greceksiniz. İstediğiniz uygulamaya tıklayıp,sd karta taşı yazısına tıklayabilirsiniz.
8 yıl kadar önce
·
#4962
ben video müziklerimi sd kartıma taşıyabilimiyim ?
8 yıl kadar önce
·
#5000
Kardeşim sd karta taşımak için programa gerek yok eğer telefonun özelliğin de sd karta taşıma var ise taşıyabilirsiniz. Başka türlü taşınamaz. Telefonun özelliğinde olup olmadığını öğrenmek için Ayarları-> Uygulama Yöneticine giriyorsunuz sd karta taşımak istediğiniz uygulamaya tıklıyoruz. Orda eğer sd karta taşı gibi bir şey yazmıyorsa öyle bir özellik yok demektir, yazıyorsa zaten programı sadece sd karta taşınmış olanlar için kullanabilirsiniz.
8 yıl kadar önce
·
#5076
Söylediklerinizi denedim amaüzikler taşınmıyoo
8 yıl kadar önce
·
#5077
Söylediklerinizi denedim amaüzikler taşınmıyoo
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.