Pazartesi, 22 Haziran 2015
  3 Yanıtları
  8.4K Ziyaretleri
  Abone olun
windows 7 laptop bilgisayarım açıldığı zaman ekranda cmd açık oluyor ve "BAŞARI:Belirtilen değerler kaydedildi" yazıyor,bir süre sonra cmd kendiliğinden kapanıyor bilgisayar çalışmaya devam ediyor.
Daha önce böyle bir sorun yoktu bir süredir her açılışta bu oluyor ve laptobum son zamanlarda çok gürültülü çalışıyor fan çok hızlı dönüyor internete girdiğimde daha çok ses çıkarıyor.zararlı bir virüs olabilir mi koruma programı kullanıyorum ama gene de oluyor ne yapılabilir bilgilendirirseniz sevinirim
Bu iletiyi değerlendirin:
8 yıl kadar önce
·
#4403
dell marka dizüstü bilgisayarım windows 7 kullanıyorum bilgisayar açılırken cmd açılıyor ve "belirtilen veriler başarıyla kaydedildi" yazıyor değer olarak.
Daha sonra cmd 2-3 sn ekranda durup kendiliğinden kapanıyor.Bilgisayar sorunsuz çalışmaya devam ediyor ama bu cmd nin her açılışta çıkması normal midir zararlı bir virüs olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim
Aynı olay bende de var ben bilgisayarda sorunlar da yaşıyorum yetkili kişiler bi bakabilir mi acaba?
8 yıl kadar önce
·
#4468
Merhaba. Başlat menüsüne tıklayın ara kısmına cmd yazın çıkan cmd simgesine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Açılan pencereye SFC /SCANNOW komutun yazın işlem bitince bilgisayarı yeniden başlatın. CMD penceresi açılmaya devam ediyorsa aşağıdaki Combofix programını kullanın.

Bilgisayarınızda virus, trojen gibi zararlı yazılımlar olduğunu düşünüyorsanız Combofix programıyla tarama yapmanızı öneririm. Combofix bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları ve diğer sorunları çözmenizde yardımcı olur. Aşağıdaki indirme bağlantından programa ulaşabilirsiniz.

Combofix İndir
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.