Eternity Warriors 2 APK İndir

Eternity Warriors 2 APK İndir

Eternity Warriors 2 APK indir. RPG oyunlarına tutkunlar, mobil oyunlarda da şanslılar. Eternity Warriors 2, gelişmiş grafiklere ve zengin içeriğe sahip bir RPG.

Dünyaya inen şeytani güçlerle savaşan bir savaşçıyı canlandırdığınız oyun, bir bakıma Diablo'yı andırıyor. Düşmanlarınızı kestikçe deneyim puanı kazanıyor, deneyim kazandıkça yeteneklerinizi geliştiriyorsunuz. Ayrıca silahlarınızı, zırhınızı, eşyalarınızı geliştirip daha da güçlü bir savaşçı hâline geliyorsunuz. RPG sevenler için hızlı, sürükleyici ve çok güzel görünümlü bir oyun.

Google Play'den İndir APK Dosyası İndir

Eternity Warriors 2 ingilizce oyun incelemesi için buraya tıklayın.

Eternity Warriors 2 ingilizce oyun incelemesinin Google Translate çeviris aşağıya eklenmiştir.

Eternity Warriors 2 İngilizce Oyun İncelemesinin Google Translate Çevirisi

Eternity Warriors 2 bir aksiyon-RPG oyunu geliştirdi ve Glu tarafından yayınlanmıştır. Bir patron yenilgi - oyun tüm düşmanları öldürmek ve bundan sonra bir amacı ile, birden çok yerde birinde bulunan, lineer arenalarda etrafında merkezli. Başlangıçta, aslında zindan başlangıç noktasından sonuna kadar gitmek zorunda, ancak daha sonra değişiklikleri bu ve her dalgaya önceki daha güçlü olmak düşman dalgaları kökenli olduğu bir dalga saldırı, olur olacak bir. Patron-çalışan ve yan modları oynamak kadar büyük ejderha avı vardır.

Ama diğer RPG aksine, Eternity Warriors 2 hiçbir karakter seçenek sunar. Eğer büyük iki elle ve çift wielded silah kullanan bir erkek savaşçı olarak oynayabilirsiniz. Kullandığınız zırh parçaları ve silah dışında bir görünüm için bir özelleştirme seçenekleri vardır. Beceri-bilge, oyun yalnızca üç becerileri ile, çok rekabet arkasında bulunan ... en az yükseltilebilir olmasına rağmen. Bu beceriler şunlardır: Dash, Blok ve Şarj. Beceri yükseltmeleri de oldukça eksiktir. Her üç becerileri bir bonus etkisi, hasar artışı için bir takım ve öfke (mana) maliyet azaltma için bir ekler yükseltmeleri tek tek belirledik.

Rasgele öğeleri - Buna rağmen, oyun aslında en modern RPG eksik bir gerçekten harika seçeneği sunuyor. Burada, bir göğüs ya da bir patron bir öğe elde zaman, üzerinde randomize istatistikleri ile, beyaz (temel) veya renkli (nadir) öğe olabilir. Bu sağlık ikramiye olabilir, elemental hasar gören vb Şahsen ben gibi dişli doğrusal ve çeşitli yoksun Dungeon Hunter 3 gibi oyunlar aksine, bu sahip seviyorum. Eğer satın almak veya bulmak ekipmanlar da bulmak elemanları kullanılarak yükseltilebilir. Eğer madde yükseltme her zaman, bu daha fazla eleman gerektirir ve daha yüksek bir düzeyde olacak.

Oyun grafikleri bir cep RPG için iyi, ama sıklıkla birçok düşman bir talep oyun değil çünkü gerçekten garip bulmak ve üzerinde oynuyorum aynı zamanda, yumurta özellikle, bir kare hızı düşüş görmek oldukça iyi bir cihaz (Samsung Galaxy S2). Zırh tasarımları da oldukça iyi bir iyi variaty ile, yapılmış ve her bir zırh parçası karşılık gelen karakter vücut parçası değiştirir vardır. Müzik olsa karışık bir çanta bir parçasıdır. Onlar dahil müzik iyi olsa da, sadece çok kısa ve sayıda eksik var. Bunun yerine sabit bir döngü yapma, bu kadar döngü çok daha mantıklı olurdu, yine de değişmez zindan müzik, yeniden oynatılması arasında boşluklar bıraktı.

Son olarak, para kazanma. Bu ücretsiz oyun, ve Glu tarafından yapılmış ... iyi bir ses değil ... ama aslında, kötü değil gelmez. Açıkçası, çok overpriced ve aşırı güç ürün satmak, ama onları satın zorunda değildir. Eğer acele çalışırsanız olumsuz zorlama önlemek için, sen erken Zindanlarda zaman almak zorunda olacak, hiçbir şans olacak daha sonra olanlar çok her ne. Mastering Blok beceri de daha sonra sorunları önlemek için gereklidir.Denge sorunları aşmanın bir yolu daha kolay yapabilirsiniz arkadaşlar, multiplayer oynamak için, ama kamu oyunların dikkat, genellikle zindan dayak da eğlenceli berbat edebilir aşırı kuvvet donatımı, insanlar var.

Eğer belli bir düzeyde-taşlama sakıncası yoksa, genel olarak, bir otobüs durağı ya da kahve molası beklerken boş 15 dakika geçirmek için oldukça iyi bir oyun.

 

0
Six-Guns APK İndir - Kovboy Oyunu
Gangstar Rio City of Saints APK İndir