i Fishing Lite Android Balık Tutma Oyunu İndir

i Fishing Lite Android Balık Tutma Oyunu İndir

Haydi android'li cihazlarınızı alın, balık tutacağızi Fishing Lite'da tekneyle açılarak tatlı su balıklarının çok olduğu yeri bulup, oltamızı atacağız.

Sabırlı bir bekleyiş, balıkların nerede çok olduğunu bulmak için tekneyle oyun içinde gezintilerimiz, oltamıza takılan balığı kaçırmadan yakalayış, gerçekci bir uğraş ve çaba sarf ettirecek size. Balığa gitmeyi sevenler, balık tutmaya gitmek için vakti olmayanlar, ya da balık tutmayı merak edenler için inanılmaz keyif verici ve gerçekci bir oyun. Rocking Pocket Games firması tarafından androidli cihazlar için geliştirilmiş bu balık tutma oyununun bağımlısı olacaksınız. Tuttuğunuz gerçek görünümlü balıkları kendi resimlerinize ekleyerek, sanki gerçekten balık tutmuş gibi arkadaşlarınıza resimler paylaşabilirsiniz.

Gerçek bir balık tutma heveslisi tarafından simülatör haline getirilmiştir. 40 gerçek hayat arka planıyla, 3 farklı oyun zorluk modu, HD göründü kalitesi ve en önemlisi gerçekci simülasyon özellikleriyle büyük bir tutkuyla i Fishing Lite hayranı olacaksınız.

Uygulama geliştiricisinin internet sitesi: http://www.rockingpocketgames.com/

Google Play'den İndir APK Dosyası İndir

0
Flick Basketball Android Basketbol Oyunu
Football Kicks Android Şut Çekme Oyunu İndir