Yuilop Android Ücretsiz SMS, Ücretsiz Arama Uygulaması

Yuilop Android Ücretsiz SMS, Ücretsiz Arama Uygulaması

Yuilop ile akıllı telefonunuzdan SMS göndermek ve arama yapmak artık bedava.

Adım adım nasıl yapılacağını anlatıyoruz.

Birçok akıllı telefon kullanıcısı mesaj göndermek için WhatsApp uygulamasını kullanıyor. Akıllı telefonlar arasında kısa mesajlaşma işlevini gören bu uygulama internet bağlantısı gerektiriyor. Ancak SMS ile karşılaştırıldığında üc­retsiz olduğu için daha çok tercih ediliyor. Fakat alıcının da internet bağlantısına sahip olmasını gerektirdiğinden SMS kadar etkili olamıyor. Aynı sorun VOIP hizmetlerinde de yaşanıyor.

Ama çaresiz değilsiniz. Size puan sistemiyle akıllı telefonunuzdan nasıl ücretsiz SMS gönderip arama yapabileceğinizi gösteriyoruz. Tabii yine internete bir anlamda bağımlısınız ancak WLAN bağlantısı yerine sabit hatlı internet (sabit ücretli internet çağrı başlatma) işinizi görecek.

Diğer taraftan alıcının internet bağlantısı kurmasına gerek kalmayacak. Böylelikle hesabınızı kullanmanıza gerek kalmadan ar­ma yapabilecek ve SMS gönderebileceksiniz. Telefon görüşmeleri yapmak için kullanacağınız Yuilop’un hesap numarasıyla aramalarınızı yapabilirsiniz. Bu görüşmeler tamamen ücretsiz. Aynı biçimde SMS gönderip alabiliyorsunuz. Tabii ki yuilop’a herhangi bir ödeme yapmanız gerekmiyor ama "Energy” puanı kazanmanızyorsunuz, telefonunuzu girdiğinizde ise ilave bir 25 puan geliyor. Yuilop'un kendi ağında mesajlaşma ve sohbet ücretsiz. Diğer operatörlere SMS ise 2,5 Energy puanı. Ancak farklı operatörlerden SMS alırsanız aynı puanı kazanamıyorsunuz.

Yuilop: Ücretsiz SMS için ipuçları

Telefon aramaları için de aynı mantık geçerli: Bir dakikalık arama 2,5 Energy puanı; siz arandığınızda bu defa aynı puanı kazanıyor­sunuz. Uluslar arası aramalar farklı hesaplanıyor. Yuilop.com'daki “Energy” alanından detayları öğrenebilirsiniz. Promosyon videoları izleyerek, sisteme yeni arkadaşlar kazandırarak, yeni uygulamaları sisteminize kurarak, sistemin hazırladığı etkinliklere katılarak fazladan Energy puanları da toplayabilirsiniz.

Yaptığımız testlerde yuilop’un 3G ağında herhangi bir kısıtlamaya gitmediğini gözlemledik. Sistemi çalıştırırken telefon aramaları bile yapabildik. EDGE ağlarında arama kalitesi kayda değer biçimde daha kötüydü. Ancak bağlantı kesintisi yaşamadık. Ancak SMS gönderme özelliği yeterince başarılı olamadı. Son ipucumuzsa internet servis sağlayıcınız VoIP özelliğini destekliyorsa, bundan yuilop aracılığıyla da yararlanabildiğiniz yönünde.

Nasıl Yapılır?

1) Konunun aşağısında bulunan butonlardan Yuilop'U indirin.

2) TELEFON NUMARANIZI ONAYLAYIN : Ülke seçimini yapın ve kullandığınız telefon numarasını girin. Aktivasyon kodunu SMS ile alacaksınız. Daha sonra bu kodu girin.

3) YUİLOP NUMARASI OLUŞTURMA : Yuilop numaranızı edinin. Bu arama numarasıyla ülke içi ve uluslar arası aramalar yapabileceksiniz. Tabii ki ücret ödemeden.

4) ENERGY KAZANIN : Bu durumda yuilop hesabınızda 50 Energy puanı olmalı. Eğer bu puanların tümünü harcarsanız yenisini satın alamazsınız. Daha fazla puan için “Profile”dan “Get more energy'e tıklayın.

5) UYGULAMA ARAYIN : Energy puanı kazanmanın birden çok yolu var. "Energy activities”e tıklayın ve ücretsiz uygulama arayın.

6) UYGULAMAYI BAŞLATIN : Uygulamayı çalıştırın ve bir süre vakit geçirin. Belki de bu ücretsiz uygulamayı beğenir ve saklamak istersiniz. Bu esnada uygulamayı indirmekle ne kadar Energy puanı edindiğinizin mesajı geliyor. Akabinde uygulamayı beğenmezseniz silin. Sildiğiniz için puan kaybetmiyorsunuz.

7) ARAMA YAPIN SMS ATIN : Artık puanlarınızı yuilop listenizde bulunan diğer numaralara arama yapmak ya da SMS göndermek için kullanabilirsiniz.

Google Play'den İndir APK Dosyası İndir

0
Draw Something - Android Sosyal Çizim, Eğlence Oyu...
Seeder Android Performans Arttırma Uygulaması