Skype Android Tablet ve Telefon İçin Görüntülü Konuşma İndir

Skype Android Tablet ve Telefon İçin Görüntülü Konuşma İndir

İnternet üzerinden sesli ve görüntülü görüşme yapma imkânı sunan Skype, dünya çapında çok sevilen ve sık kullanılan bir uygulama.

Bu uygulamayı yükledikten sonra, internet üzerinden, telefon ücreti ödemeden karşınızdaki Skype kullanıcısıyla görüşme yapmanızı mümkün kılıyor. Tabii karşı taraftaki kullanıcıda da Skype uygulaması kurulu olmalı ve onun da internete erişimi bulunmalı. Öte yandan, önceden kredi satın almak kaydıyla sabit telefonları ve cep telefonlarını ucuza aramak da mümkün.

Uygulama hakkında bazı yorumlar:

Tolga Sahin - 07 Mayıs 2013 Salı - Sürüm 3.2.0.6673
bilemedim yorumları görünce
telefonda yaptıgım konfigurasyon degisimi uzrine tekrar kuruyorum suan ifadeler dikkatimi cekti ben 2002den beri kullanıyorum bilgisayar uzerinde gördügüm en temiz ses duzenine sahip yazılımlardan biriydi pcde hala oyle herkes sunu bilmeli messengerin beles gunleri tarih oldu facebook platformuna kayınca insanlar... dikkat edersek kullandıgımız pek cok yazılımın turkcesi var artık inanıyorum ki yaygınlasma durumuna göre ...kimse de sunu unutmasın arz talep olmadan hicbisey olmaz encok kullanan ülkelere belirli hizmetler önce gider buher zaman öyledir sen paranın degerini biliyorsunda baskası bilmiyormu ve bir sey daha cihazı yazılımla doldur ram alanı bırakma sonra sonra veryansın et bende suan gayet iyi calısıyor bazen yazılımlar bazı cıhazlarda calısmaz gerektigi gibi cunki kapasiteleri yetersizdir

kaan kahraman - 31 Mart 2013 Pazar - Sürüm 3.2.0.6673
güzel uygulama
yapılan komik yorumları okuyorumda programı kötülemeye meraklı epey kişi varmış. bende indirdim 1 saat görüntülü ve normal konuşma yaptım rahatlıkla bir problem olmadı. bir diğer kullanıcıda Türkçe dili yok diye komik bir yorum yapmış. Dünyanın ortak dili olan ingilizceyi bilmiyorsan git öğren böyle saçma yorumlar yapma... telefondan girip sorun yaşayanlarda bir ayarlarına kurcalasın önce ondan sonra gelip 1 yıldızlı yorumlar yapın. program gayet güzel çalışıyor...

Jimmy Carter - 18 Mart 2013 Pazartesi - 3.2.0.6673 sürümüne sahip Samsung Galaxy Ace
Yorumlara aldirmayin !
Kesinlikle mukemmel bir uygulama. Bunu cok rahat bir sekilde soyleyebilirim. Videolu cagrilarda felan ses cok net. Bilgisayarda kullandiginiz programin birebir aynisi, Tek eksigi Turkce olmamasi.

Google Play'den İndir APK Dosyası İndir

0
İller Yollar - İller Arası Mesafeler, Plaka Kodlar...
Subway Surfers Hile - Subway Surfers Hileleri