Perşembe, 30 May 2013
  0 Yanıtları
  7.3K Ziyaretleri
  Abone olun
Android'li telefonların yükselişte olduğu şu dönemlerde, hemen hemen her hafta yeni bir modelden konuşur olduk. Amiral gemileriyle gövde gösterisi yapan HTC, Samsung, Sony ve Huawei gibi bir çok telefon üreticisi her kitleye hitap eden farklı modelleriyle isimlerinden sıkça söz ettirmekte. 2013 yılının en suskun cep üreticisi Motorola bu yıl içerisinde adından hiç söz ettirmedi.
http://img856.imageshack.us/img856/2073/16x9motorolaflag1.jpg
Motorola gibi büyük cep üretici neyi bekliyor?

Yeni çıkan Android'li telefonlar, müşterileri cezbedip kullandıkları cihazları yenilemeye teşfik ediyor. Birçok telefon kullanıcısı hangi modelin kendisine en uygunu olduğunu, araştırıp satın almak içib düşünüyor.

Şu günlerde yeni telefon almak ya da mevcut telefonlarını değiştirmek isteyen kullanıcılar bir hayli fazlayken Motorola nasıl bir telefon çıkaracak merak konusu oldu. Yazılımsal ve donanımsal özellikleriyle bomba bir telefon üretip piyasayı etkileyecekmi diye bekleyen Motorola fan'ları sabırsız.

Yeni telefon satış almış kullanıcılar keşke Motorola'yı bekleseydim mi diyecek? Yoksa rakiplerinin gölgesinde kalacak bir telefonla adını iyice unutturacak mı göreceğiz.

Motorola'dan haber bekleye duralım, Android'li telefon kullanıcılarının ankete katılarak Motorola hakkında ne gibi düşüncelere sahip olduğu konusunda az çok fikir edinip, fikirlerimizi paylaşalım.
Bu iletiyi değerlendirin:
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.