Cuma, 02 Ağustos 2013
  0 Yanıtları
  8K Ziyaretleri
  Abone olun
Bu Yöntem Amerikalıları Bile Şaşırttı! Nasıl mı? 444ingilizce.com

Bilindiği üzere dünyada yüzlerce farklı dil bulunmaktadır. Aktif veya pasif olsun bu diller varlığını bir şekilde sürdürmektedir. Aynı kültürü paylaşan milletler arasında benzer diller kullanılırken, artık günümüzde dünya dili olarak nitelendiren İngilizce ile de birçok devlet ve millet birbirleriyle rahat iletişim kurmaktadır. İngilizcenin bu kadar büyük görevinin olması nedeniyle artık birçok insan İngilizce öğrenme ve İngilizce konuşma ihtiyacı hissetmektedir. Bunun içinde var olan binlerce İngilizce öğrenme aracılığıyla bu eksikliklerini gidermeye çalışmaktadır. Ancak bu kursların derslerine belirli saatlerde katılma zorunluluğu olduğundan birçok kişi sorun yaşayabilmektedir. Bu nedenle de kendilerine uygun olan öğrenme yöntemlerini tercih etmektedir.
http://img10.imageshack.us/img10/1669/ft0p.jpg
Günümüzde hareketli yaşam koşulları nedeniyle artık birçok kişi istedikleri halde İngilizce öğrenmeye yeterli vakit ayıramamaktadır. Ancak artık gelişen teknolojinin ve bilgisayar - internet ikilisinin sağladığı imkan sayesinde isteyen herkes dilediği gibi ders alabilirsiniz. İnternet üzerinden hizmet veren online İngilizce öğrenmenin sayesinde evinizden çıkmadan kısa zamanlarla İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. İngilizce konuşma zorunluluğunuz varsa sizlere çok büyük sağlayacak bu yöntem sayesinde artık kendinize en uygun zaman diliminde uzman kişilerden canlı görüntülü iletişim yöntemi ile ders alabilirsiniz.

İngilizce konuşma konusunda sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye çalışan http://www.444ingilizce.com/ sitesinden istediğiniz zaman girerek yardım alabilirsiniz. Sitemizde yer alan ücretsiz test ile kendinizi test ederek eksiğinizin nerede olduğunu görüp ona göre eğitim paketlerimizden birini alabilirsiniz. Sizlere birçok kursun sunduğu imkandan daha fazlasını evinizden çıkmayan bu online İngilizce kursu sayesinde dilediğiniz zaman İngilizce iletişim kurabilirsiniz. Eğitimcilerimizin sizlere sunmuş olduğu farklı öğretim yöntemleri ile normal kursların vermiş olduğu gramer eğitiminin yerine konuşarak kolayca İngilizce öğrenmenizi sağlamaktadır. Sitemize girerek eğitimlerden yararlanmadan önce dilerseniz örnek dersleri izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.
Bu iletiyi değerlendirin:
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.