Pazartesi, 10 Haziran 2013
  0 Yanıtları
  8.6K Ziyaretleri
  Abone olun
Tam boy algılayıcı isteyenler, daha profesyonel bir makineye daha büyük bir servet ödemekte tereddüt edenler, Canon sizleri çağırıyor.

Neredeyse tüm kontroller baş ve işaret parmaklarının menzilinde, yani tek elli kullanım da gayet rahat. Mark III kadar sağlam olmasa da, kasası su ve toza karşı dayanıklı, Dahili bir flaşı da olsaydı, iyiydi.
http://imageshack.us/a/img29/6672/6d2470f4l.jpg
EOS 6D'nin kağıt üstünde en büyük hayal kırıklığı, sadece 11 AF noktasına sahip olması. Düşük ışıkta problem çıkarmıyor ama bu noktalar kadrajın ortasına yoğunlaştığından, küçük de olsa bu bir zafiyet oluşturuyor.

Beklenen performans bu olmalı. Renkler canlı ama çok gerçekçi. 6D’yi Canon EF 24mm f/1.4 L USM II ile test ettik. ISO 3200'e kadar gayet iyi sonuçlar veriyor, detay kaybı çok zor fark ediliyor. Dinamik alan her şekilde harika, hatta başımıza bir şey gelmeyecekse, 5D Mark lll'ünküyle rahat rahat aşık atabilir demek istiyoruz.

Mark lll'de de gördüğümüz gibi videolar kayıt sonrası hafif bir keskinleştirme desteği alıyorlar, 6D'nin genel video performansı da oldukça iyi. 3,5 mm'lik ses girişi olsa, videoyu ciddiye alanlar da sevinebilirdi.
http://imageshack.us/a/img842/1913/canoneos6dreviewvanity.jpg
Ergonomi canavarı
Bağlanmak kolay
Canon’un bu makineyi hazırlarken aklından ne geçiyordu bilinmez, ama 6D bu özelliklerle, 7D'den sonra alınacak bir makineden çok, daha düşük makinelerden geçiş yapmaya daha uygun. Bu nedenle, 6D’nin Wi-Fi özellikli olması anlaşılır bir neden. Wi-Fi'nin bu kadar kolay, seri ve kararlı olması ise bu özelliği anlaşılabilir olarak yorumlamaktan daha fazlası yapıyor. Orta ve büyük bir Canon'da gördüğümüz en iyi Wi-Fi sistemi. GPS’si olması da Wi-Fi 'nin üzerine güzel bir ilave.

Teknik: 20,2 MP CMOS tam boy algılayıcı, DIGIC 5 işlemci, 3 inç ekran, 100 - 25600 ISO, SDXC kart yuvası, 4,5 fps seri çekim, 1080p (a) 30 fps video, HDMI mini, USB 2,0, VVi-Fi, GPS145 x 111 x 71 mm, 770 gr (pil dahil)

Fiyat: 5650 TL canon.com.tr

Fotoğraf makinası hakkında görüş: Kusursuz olmaktan sadece bir iki dokunuş uzakta.
Bu iletiyi değerlendirin:
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.