Yazar Ziyaretçi tarihi: Çarşamba, 18 Eylül 2013
Yayınlanan Soru-Cevap
Yanıtlar 4
Beğeniler 0
İzlenme 16.3K
Oy 1
merhaba benim dark evopad A7002 tabletim var şekilli şifre koymuştum yiyenim karıştırmış ve kitlemiş kaç gündür acamıyorum gmail istiyor bende unuttum olmuyor kafayı yiycem lütfen format atılması gerek lütfen yardım edin saygılar
nasıl yani yegeninmi yapmış aaaaaaaaaaaaaaaa
11 yıl kadar önce
Merhaba. Aşağıdaki dosyaları kullanarak cihazınızı açabilirsiniz.

En Güncel Firmware Sürümü: 25032013

Firmware Güncelleme Prosedürü İçin Tıklayın!
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
2 Yorumlar
·
Merhaba. Tableti onarım moduna alarak fabrika ayalarına döndürmeyi deyebilirsiniz.

Tableti fabrika ayarlarına alma için aşağıdaki kombinasyonları deneyiniz.

Ses Arttırma Tuşu ve Güç Tuşuna bir süre basılı tutarak onarım modunda açmayı deneyiniz, olmaz sa aşağıdaki kombinasyonları sırayla tek tek deneyiniz.

Ses Kısma ve Güç Tuşu

Ses Kısma - Ses Arttırma ve Güç Tuşu

Başka tuş varsa Home Tuşu gibi

Ses Kısma, Home Tuşu ve Güç düğmesi

Ses Arrtırma, Home Tuşu ve Güç düğmesi

Bu şekilde onarım moduna girmenin bir yolunu bulursanız, onarım modundan wipe/Factory reset yazan kısma gelip fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.
11 yıl kadar önce
bahsettiğin firmware güncellemesi için bilgisayara android tabletin kendi driverlarını yuklemesi gerekir lakin ekran kilidi sorunu olduğundan yani tablet kilitli olduğundan pcye baglanamıyorsunuz.. Herkese aynı cevabı vermişin admin... hiç bilgisayara takılmamış tableti nası formatlıcaz onu de sen..
11 yıl kadar önce
deseni yanlış yapptım Lütfen yardım edin ..ve bloke oldu açılmıyor şimdi.
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
dark evopad a 7002 tabletim var cihaz normal açılma moduna geçmiyo sadece marka ismi çıkıyo bahsettiğiniz güncellemeyi yapmaya çalışıyorum ancak üreticinin verdiği disketi istiyo o da bende yok ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
1 Yorumlar
·
Güncelleme yerine cihazı onarım modundan fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?
11 yıl kadar önce
dark evo pad 7002 açılıyor gibi androite kadar gelip açılacakmış gibi oluyor ve kapanıyor
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Yazının Tamamı Görünsün