Yazar Ziyaretçi tarihi: Çarşamba, 10 Temmuz 2013
Yayınlanan Huawei
Yanıtlar 11
Beğeniler 0
İzlenme 28.8K
Oy 3
ya arkadaşlar benim telefonum huawei vision u8850 çok kez desen kilidi yanlış girdim ve telefon gmail adresi istiyor giriyorum ama yanlış diyor ne yapabilirim yardım edermisiniz
Merhaba. Öncelikle http://www.androidkardes.com/forum/huawei-ascend-desen-kilidi-sorunu.html bu konudaki mesajınızı yanıtladım. Eğer oradaki çözüm sizin sorununuzu çözmediyse aşağıya telefonunuza Hard Reset atma işlemini ekliyorum.

Huawei U8850 Vision donanımdan sıfırlama

İlk olarak, şarjını kontrol edin dolu olsun.Sim kartı ve hafıza kartınızı çıkartın. Bu sıfırlama işleminden sonra verilerinizi kurtarmak mümkün olmaz..

Telefonunuzu ses arttırma tuşu ve güç düğmesine 10 saniye basılı tutarak açınız.
Yukarıdaki olmazda aşağıdakini deneyiniz.
Telefonunuzu ses kısma tuşu ve güç düğmesine 10 saniye basılı tutarak açınız.

Huawei U8850 Vision indir modu
Telefon kapalı olduğunda, güvenli moda girebilirsiniz 6 saniyeden fazla Güç tuşu ve Ses tuşuna basılı tutun (arttırma ya da azaltma)
Yükleme modundan çıkmak için uzun Güç tuşu ve Ses arttırma tuşuna basın.

Güvenli moda girdiğinizde telefona Factory Reset işlemini yaparak fabrika ayarlarına dönderdin. Kolay gelsin.
·
13 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
3 Yorumlar
·
ALLAH RAZİ OLSU ÇOK İYİ YA YAPTIMMM
12 yıl kadar önce
Farklı kombinasyonlar deneyerek güvenli modda açmayı denediniz mi?
13 yıl kadar önce
adminim olmuyor huawei u8850 indir modu karşıma çıkmıyor
13 yıl kadar önce
Arkadaslar huawei u8850 vision cep telefonum var desen kildini çok defa yanlış girdim kullanıcı adı şifre istedi yazdım girmiyor telefon kapalıyken güç tuşu ve ses arttırma yada azaltma düğmelerine bastım fakat yine kullanıcı adı şifre istiyor ne yapmam gerek ????
·
13 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
1 Yorumlar
·
Merhaba. Konu içerisindeki önerileri okuyup cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı denermisiniz?
13 yıl kadar önce
ses kısma ve power basın ucgenı görünce ekranın altındaki ev resmine tıklayın mavi yazılar gelicek

3 secenek
·
13 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
2 Oy
·
1 Yorumlar
·
evet 3 secenek geldi hangisini sececez
12 yıl kadar önce
Merhabalar , aynı problemden muzdaribim . ücgeni gorunce demissin hocam ücgen nedir acaba?
ses ve guc dugmesine basıyorum telefon acık iken . sonra reset atıyor huawei simgesi cıkıyor.
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Olayı tamamen çözdüm telefon kapalı iken power ve ses kısma tuşlarına birlikte birkaç saniye basılı tuttum ünlem işaretli üçgen levha çıktı ev tuşuna bastım. Mavi yazılar çıktı sonra "wipe data factory reset kısmına yazısına gelip geri tuşuna bastım --geri tuşu okey demekmiş-- kullanucı dataları silindi reboot kısmına geldim ve geri tuşuna bastım. yukarı asagı gitmek için ses artırma ve azaltma tuşlarını kullandım.
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
2 Oy
·
7 Yorumlar
·
Allah razı olsun kardeşim sonunda yaptım teli
12 yıl kadar önce
sen büyük adamsın :)
12 yıl kadar önce
allahrazı oolsun kardes oldu :D
12 yıl kadar önce
saolasın kardeş allh razı olsun
12 yıl kadar önce
teşekkür ederimm
12 yıl kadar önce
Daha Çok Yorum Görüntülensin
arkadaşlar bende huawei u8850 vision cep telefonu kullanıyorum aldığımda hiç bir sorunu yoktu sonra hafıza kartına müzik atmak için çıkardım telefona taktığımda fotoğraf çekemedim wifi de bağlanmıyordu ayarlara girmeyi denedim desteklenmeyen işlem yazıyor mb var ama internetede giremiyorum ne yapmalıyım garantiye gitmesi gerekiyormu?
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
merhaba

benımde telefonum desenı cok fazla sayıda gırdıgım ıcın kıtlendı kac gundur magdur durumdaym denıyorum sıfreyı ve kullanıcı adını olmuyor burda yazdıgınız butun onerılerı denıyorum yıne olmuyor lutfen yardım edınnn (((((
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
1 Oy
·
1 Yorumlar
·
salak herif beceremiyosun olmuyor diyosun ...
12 yıl kadar önce
Admin banada yardım edermisin ya tabletim acılmıyor link burda :

http://www.androidkardes.com/forum/exper-easypad-e7han-tabletim-var-birden-kapanti-ve-hic-acilmadi-yardim-edermisiniz-lutfen.html

admin yardım edermisin ? lütfen .
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
telefonum huawei u8850 vision.şarkı dinliyordum bir anda kapandı açma tuşuna basıyorum ışık yanıyo ama açılmıyor ne yapmalıyım
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
1 Yorumlar
·
O cihazın sanırım bataryası çıkmıyordu. Eğer bataryası çıkmıyorsa güç düğmesine 30 saniye kadar basılı tutun cihaz tamamen kapansın ve yeniden açmayı deneyin.
12 yıl kadar önce
yaw arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. oldu ama zor olda ha.. çoook sağolun..
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Yazının Tamamı Görünsün