Yazar Ziyaretçi tarihi: Cuma, 30 Ağustos 2013
Yayınlanan LG
Yanıtlar 9
Beğeniler 0
İzlenme 15.3K
Oy 0
merhaba lg p895 kullanıyorum telefonumun sarjı bıtmıstı sarja taktıktan bır sure sonra acma dugmesne bastm sımdı ne acılıyr ne sarj oluyr hıc ısık yok telefnu teknosadan 2 ay once aldım telefonum bozuldumuu:(
Merhaba. Cihazı onarım modunda açıp fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyiniz. Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak onarım modunda açabilirsiniz. Onarım modunda açılırsa ses kısma tuşuyla wipe/factory reset yazan yere gelip güç düğmesine basıp yes diyerek fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Cihaz onarım modunda açılmıyorsa donanımsal olarak arızalanmıştır. Aldığınız yere götürüp garanti kapmasında tamir ettirmenizi tavsiye ederim.
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Arkadaşlar bir kac kere acma düğmesine basın bir müddet bekledikten sonra tekrar deneyin
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
1 Yorumlar
·
benm de aynısı olmustu batarya yerı tozlanmıs cıkarp temızledm acıldı
11 yıl kadar önce
url allah razı olsun kardeş cansınn....
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
-1 Oy
·
0 Yorumlar
·
aynı sorun benimde başıma geldi çözebilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
1 Oy
·
0 Yorumlar
·
help mee .. benım sadece ısıkları yanıyor. fabrıka ayarlarına defalarca döndurdum gelmedı ekran
·
10 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Arkadaslar lg l7(p705) e sahibim teelefonunu arji bitti daha aclimiyor telefon 2 senelik acaba bataryasimi bitti sarja takiyorum hala acilmiyor cevabini veren cennetlik
·
10 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
1 Oy
·
0 Yorumlar
·
Beyler Lg optimus e975 telefonumun şarjı bitti ama birdaha açılmadı yardımcı olurmusunuz vidalı olduğundanda arkasınıda açamıyorum yardım pls pls pls pls pls !!!!!!!!!!!!!!!!1
·
10 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
1 Oy
·
0 Yorumlar
·
LG prada telefonum hiç açılmıyor.ne yapacağım.
·
10 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
1 Yorumlar
·
Merhaba. Cihaza format atarak açmayı deneyebilirsiniz. Telefonun pili %60'ın üzerindeyse şu işlemleri yapınız: Sol üstteki kamera tuşu + ses azaltma tuşu + kilit (açma kapama) tuşlarına 10 saniye kadar aynı anda basılı tutun telefon kendine format atacaktır.
10 yıl kadar önce
beyler aynı sorun bendede var napcaz
·
9 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Yazının Tamamı Görünsün