Yazar Ziyaretçi tarihi: Pazar, 12 Temmuz 2015
Yayınlanan Soru-Cevap
Yanıtlar 3
Beğeniler 0
İzlenme 15.5K
Oy 0
Benim Nokia XL dual sim telefonum var fakat son zamanlarda tuş kilidinden müzik dinlerken yaklaşık 30 saniye sonra müzik kendiliğinden kapanıyor.Bilgisayar ile bağlantı kuruyorum acaba virüs bulaşmış olabilir mi eğer öyleyse ne yapmalıyım? çok sağ olun
Merhaba. Dr.Web Antivirus uygulamasıyla virüs taraması yapabilirsiniz. Farklı bir müzik uygulamasıyla müzik dinlemeyi deneyin. Poweramp Android Müzik Çalar uygulamasını deneyebilirsiniz.

Size tavsiyem telefonu fabrika ayarlarına döndürün.
·
8 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Peki fabrika ayarlarına döndükten sonra bir sorunla karşılaşabilir miyim ve telefonum güncellenmişti yine güncel kalır mı kendim mi yapmam gerek?
·
8 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
1 Yorumlar
·
Bir sorunla karşılaşmazsanız fabrika ayarlarına döndürün. Yüklediğiniz uygulamlar ve telefon hafızası silinir. Güncelleme silinmez kalır. Silinirse yeniden güncelleme yapınız. Fakat telefonun kapanma sorunu güncellemeden kaynaklıda olabilir.
8 yıl kadar önce
Samsung galaxy a20 telefonumla müzik dinlerken 30 dk da bir uyarı veriyor cihazınız aşşırı ısındı diye oysaki bi ısıınma yok fiziksel olarak ve bu kulaklık takılı iken oluyor blouthout kulaklıkla sorun olmuyor uyarı vermiyor ama normalde sürekli uyarıda bulunuyor ve açık olan uygulamalarıda 30 saniye kilitliyor
·
3 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Yazının Tamamı Görünsün