Cuma, 05 Temmuz 2013
  0 Yanıtları
  33.1K Ziyaretleri
-2
Oy
Geri Al
  Abone olun
Avea, Nokia Lumia akıllı telefon serisinin en eğlenceli üyesi Nokia Lumia 520 yi birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ve tarifeye ek ayda 0 YTL'den başlayan fiyatlar ile kullanıcılarıyla buluşturuyor.
http://s9.postimg.org/ur2h5nja7/16650_lumia_52_xlarge.jpg
Son trend cep telefonu ve akıllı cihazlarını son kullanıcıları ile buluşturan Avea; Nokia Lumia ailesinin tüm Türkiye'de merakla beklenen en eğlenceli ve akıllı üyesi Nokia Lumia 520'yi birbirinden avantajlı 4 ayrı kampanya teklifiyle bugünden itibaren satışa sunuyor.

Avea'nın kullanıcılarını özgür kılan S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında Avea müşterileri, Lumia 520 telefonuna arzu ederlerse tarifelerine ek aylık 0 TL'den başlayan fiyatlarla ve ilk 3 ay 100 mb internet kullanım hediyesiyle, ya da 250 MB, 1GB veya 4GB internet tarifeleri tekliflerden biriyle, veya 1000 dk.+1000SMS+2GB'lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Piyasadaki en uygun fiyatlı Windowsphone olarak dikkat çeken Nokia Lumia 520'yi peşin fiyatına 599TL ödeyerek sahip olmak isteyen Avea kullanıcılarına ise üç ay boyunca 250 MB internet hediye ediliyor.

Nokia Lumia 520, 4 inçlik süper duyarlı dokunmatik ekranı ve renkli kapak özelliği ile oldukça şık tasarımının yanında sahip olduğu teknik özellikleriyle de akıllı telefon tecrübesinde eğlenceli bir dönemin habercisi olmaya hazırlanıyor. Nokia Lumia Ailesi'nin akıllı çekim özelliğine sahip 5 mega pixel eşi bulunmayan kamera teknolojisinin yanında sahip olduğu birçok lens ve uygulama sayesinde en keyifli anları en özel fotoğraf karelerine dönüştürüyor. 1000 Mhz çift çekirdekli işlemcisinin yanı sıra, sahip olduğu mix radyo özelliği ile 12 milyon şarkıya bedeva ulaşma imkanı sağlanıyor. Avea, bu özelliklere ilaveten navigasyon* özelliği ile de eğlenceli bir akıllı cihaza cazip fiyatlara sahip olma fırsatları sunmaktadır.

*Nokia Lumia 520 'nin satın alındığı ülkedeki harita bilgileri üzerinden voice navigasyon servisi alınabiliyor.
Bu iletiyi değerlendirin:
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.