Cuma, 11 Ekim 2013
  1 Yanıtları
  16.8K Ziyaretleri
  Abone olun
Merhaba arkadaşlar,

Direk konuya dalıyorum.


Piranha tablet 10.1 inç android sürümlü bir tablete sahibim.Tabletimin güncelleme zamanı geldi hatta Ayarlar > Cihaz hakkında bölüme bile güncelleme olduğunu bildirdiler. .Tabletin güncelleme programı Rktool fakat cihazın güncellenmesi için kapalı olması gerekiyor fakat cihaz kapalıyken bilgisayar tableti tanımıyor.


Ayarlar bölümündeki güncellemeye bastığım zaman şöyle bir yazı alıyorum


'' Cihazınızı bilgisayarınız ile bağlayınız. Android Jelly bean 4.2.2 sürüm dosyalaraını ''Tabletin android bölüm dizini (bunu normal yazdım dizini biliyorum) yerleştiriniz. Bu işlem cihazınız kapalı iken gerçekleştirilmesi zorunludur.Cihaz açıkken gerçekleştirilen android güncellemelerinde alınan hata,servis dışı bir teknik olaydır.''



Hadi bunu geçelim tabletin Format bölümü için ses + tuşuna basmam gerekli fakat ses + tuşu dokunmatik.
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1930
Merhaba. Geç cevap için üzgünüm.

Tabletimi nasıl güncellerim? Güncellemeleri nereden takip edebilirim? Güncelleme nasıl yaparım? Ayrıa tabletimde otomatik güncelleme yapamıyorum. Otomatik güncelleme özelliği yok mu? android yükseltme

Tabletinizin güncellemesi çıktığında bunu web sitemiz üzerinden görebilirsiniz. Bu yüzden piranha.com.tr deki ürününüzün sayfasını sık sık ziyaret edin. Sürücü ve Yazılımlardan yeni sürüm olup olmadıığan bakın.

Tabletinizi güncellerken; ürünüzün sayfasındaki Destek>Videolar bölümünde yazılım yükleme videosunu dikkatlice izleyin. Burada ayrıntılı bir şekilde tabletinizi (yazılımını) nasıl güncelleyeceğiniz anlatılmıştır.

Bilgi: Piranha tabletlerde cihaz internet bağlantısı üzerinden otomatik güncelleme yapamazsınız. Güncellemeler için ürünün kendi sayfasındaki Destek > Sürücü ve Yazılımlar bölümünü takip ediniz. Güncellemeleri buradan indirip tabletinize kurabilirsiniz.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.