Yazar Ziyaretçi tarihi: Cuma, 25 Ocak 2013
Yanıtlar 2
Beğeniler 0
İzlenme 12.2K
Oy 0
Selam arkadaşlar. Polypad C508 tabletimde skypeyi kullanırken sorun yaşıyorum. Google Play'den kurdum yazışırken bir sorun yok ama kamera açıldığında ''skype durdu'' problemiyle karşılaşıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Google Play'den yüklediğiniz Skype uygulamasını güncelleyiniz. Güncelleme işleminden sonra hata vermeye devam ediyorsa buraya tıklayak apk dosyasını indirip apk olarak kurup deneyiniz.

Hata verip kapanmaya devam ediyorsa alternatif görüntülü sohbet uygulamaları deneyebilirsiniz Tango, ooVoo Video Call, LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj, Viber : Free Calls & Messages ve benzeri uygulamalar sorununuzu gidermede yardımcı olabilir.
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Samsung tab 2 kullaniyorum skypede goruntulu konusma yaparken karsi tarafi goruyorum ve yanda kucuk olarakta kendimi goruyorum karsi taraf beni gormuyo ne yapmaliyim ???
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
1 Yorumlar
·
Merhaba. Görüntülü görüşmede kendinizide karşı tarafıda görüyorsanız iki tarafında birbirini görmesi gerekiyor. Skype'nin verilerini ve ön belleğini silerek tekrar karşı tarafa kamera açıp sizi görüp görmediğini deneyebilirsiniz.
11 yıl kadar önce
Yazının Tamamı Görünsün