Yazar Ziyaretçi tarihi: Perşembe, 25 Temmuz 2013
Yanıtlar 4
Beğeniler 0
İzlenme 14.7K
Oy 0
probook tabletimin şifresi bloke oldu nasıl yapabilirim acaba
Merhaba. Probook PRBT760 model tablet sanırım Windows 8'li bir tablet. 11.03.2013 tarihli güncel yazılımını aşağıdaki indirme adresinden indiriniz.

Probook PRBT760 Tablet Güncel Yazılım

Kurulum Talimatı
- Rarlı dosyayı klasöre çıkartınız.
- Klasör içerisindeki 'FirmwareInstall' ve 'wmt_scriptcmd'yi formatlanmış sd kart içerisine kopyalayınız.
- Tabletinizin 'power' tuşuna basınız.
- Yükleme otomatik olarak başlayacaktır.
- Yükleme işlemi bittikten sonra sd kartı çıkartınız yazısı görüntülenecektir.
- Sd kartı çıkartınız.
- Tabletiniz yeniden başlayacaktır.

Bu işlemlerden sonra tabletiniz güncellenip formatlanmış olup sorununuz ortadan kalkacaktır. Kolay gelsin.
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
-1 Oy
·
0 Yorumlar
·
ben umreden bir tablet aldım ufak cocuk bir kac defa deseni yanlış girice kullanıcı adı istiyor kullanıcı adınıda unuttum ne yapabilirim tablet markası maxtab-c001 yardımcı olursanız sevinirim
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
-1 Oy
·
1 Yorumlar
·
Merhaba. Tabletinizin üretici internet sitesinden ingilizce olarak tabletinizin onarım moduna girme kombinasyonlarını sorup eposta gönderin ve tableti güncellemek için eposta adresinize tabletinizin modeline uygun gerekli rom ve yükleme talimatlarını göndermelerini istediğinizi anlatan ingilizce bir yazı gönderirseniz size gerekli dosyaları temin edeceklerin düşünüyorum. Tablet üreticinize http://max-tab.com/en/maxtab-android-tablet-pc-contact bu sayfadan eposta gönderip ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin.
12 yıl kadar önce
arkadaşlar bu link kullanılmıyor başka bir kaynak bilen var mı?
·
9 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
probook sitesi kapanmış arkadaşlar başka kaynak bilen varmı?
·
8 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Yazının Tamamı Görünsün