Yazar abdullah tarihi: Perşembe, 18 Temmuz 2013
Yayınlanan Soru-Cevap
Yanıtlar 9
Beğeniler 0
İzlenme 39.9K
Oy 1
merhaba.elimde probook prbt761 tablet var.daha alalı birkaç gün oldu.tabletim sorunsuz çalışıyordu.Advanced Mobile Care yüklemiştim.oradan pil koruyucusunu açmamla tabletim kapandı.daha sonra açtığımda da android yazısından sonra kapandı.yardım ederseniz sevinirim.
tabletı alalı daha bır ay oldu ve hıc bı sekılde doğru durust kullanamıyorummmmm hıc memnun degılım ve kımseyede tavsıye etmıyorumm
11 yıl kadar önce
fabrika ayarlarına döndüm ama yazılım hatası yaptı
11 yıl kadar önce
Ya benimkinin ekran ışığını yanlslkla sıfıra indirdm hicbirsey gozukmuyor bu yuzdende ayarlara giremiyom napabilirim
11 yıl kadar önce
TEŞEKÜRLER FORMATLADIMM :D
11 yıl kadar önce
abi ben harflerle şifre kattım unuttum nasıl açacağım
11 yıl kadar önce
Merhaba. Konu içerisinde gerekli yardım konuları ve önerleri bulunmaktadır. Lütfen konu içerisindeki bilgilerle sorununuzu gidermeye çalışın.
11 yıl kadar önce
benim tabletim de oyle oldu android yazısı geliyor sonra tekrar kapanıyor yardımcı olabilirmisiniz
11 yıl kadar önce
DÜZELTME: arkadaşlar bende de vardı probook tablet şans eseri de olsa resetlemeyi başardım. Anlatayım; +ses ve güç düğmesine basın ekrana bir yazı gelecek "10 second" şeklinde bir yazı (yani 10 saniye güç düğmesine basılı tutun) yazısı çıktığında güç düğmesinden parmağınızı çekmeden +ses düğmesinden parmağınızı çekin 10 saniye bekleyin cihaz otomatik olarak resetlenecektir.
11 yıl kadar önce
Merhaba. Konu içerisinde yazılanları okursanız ne yapmanız gerektiği hakkında fikir sahibi olursunuz. Kolay gelsin.
11 yıl kadar önce
abi ben fazla yanlış şifre girdim kilitlendi,ne yapacağım gmail istiyor ben bilmiyorum.
11 yıl kadar önce
Merhaba. Cihazı onarım modunda açıp, onarım modunda ses tuşunu kullanarak wipe/factory reset yazan yere gelip işlemi onaylayıp reboot yapıp cihazı yeniden başlatmayı deneyin. Fabrika ayarlarına döndürerek düzebileceğini düşünüyorum. Onarım moduna girmek için aşağıdaki kombinasyonları deneyin.

Ses kısma ve güç düğmesine basılı tutarak cihazı açmayı deneyin.
Ses arrtırma ve güç düğmesine basılı tutarak açmaya çalışın.
Ses kısma ve ses arttırma + güç düğmesine basılı tutup deneyin.
Başka tuş varsa başka tuşu ve güç düğmesine basılı tutarak onarım moduna girmeye çalışın.

Her markanın ve modelin onarım moduna girmesi farklı olduğundan aklıma gelen bütün kombinasyonları yazdım. Umarım onarım moduna erişip fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz cihazı.
11 yıl kadar önce
ne iğrenç bir firmaymıs bu probook aldığım gün tablet bozuldu
11 yıl kadar önce
bana da oldu aynısı
11 yıl kadar önce
tablet açılmadığı için yükleyeniyorum ama
11 yıl kadar önce
benimkide öyle oldu nasıl açılıyor yardımcı olur musunuz
11 yıl kadar önce
benimkide öyle olduu sen açtırabildinmi ?
12 yıl kadar önce
Daha Çok Yorum Görüntülensin
Merhaba. http://www.pro2000.com.tr/%28S%285guuorskhpfszxxis3q3bgsi%29%29/Runner.aspx?PG=Support sayfasından tabletinizi bulup gerekli yazılımları indirerek rom yükleme işlemiyle format atarsanız sorununuz çözülecektir. 11.05.2013.rar yazan güncel dosyayı ve Rk_upgrade_tools.rar isimli yazılımı indirin. Kolay gelsin.
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
6 Yorumlar
·
Merhaba. Cihazı onarım modunda açıp, onarım modunda ses tuşunu kullanarak wipe/factory reset yazan yere gelip işlemi onaylayıp reboot yapıp cihazı yeniden başlatmayı deneyin. Fabrika ayarlarına döndürerek düzebileceğini düşünüyorum. Onarım moduna girmek için aşağıdaki kombinasyonları deneyin.

Ses kısma ve güç düğmesine basılı tutarak cihazı açmayı deneyin.
Ses arrtırma ve güç düğmesine basılı tutarak açmaya çalışın.
Ses kısma ve ses arttırma + güç düğmesine basılı tutup deneyin.
Başka tuş varsa başka tuşu ve güç düğmesine basılı tutarak onarım moduna girmeye çalışın.

Her markanın ve modelin onarım moduna girmesi farklı olduğundan aklıma gelen bütün kombinasyonları yazdım. Umarım onarım moduna erişip fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz cihazı.
11 yıl kadar önce
tablet açılmıyo usb ile bağlasamda yüklenmiyo
11 yıl kadar önce
Merhaba. Konu içerisinde verilmiş yazılımları indirerek tabletinize güncel rom dosyalarını kullanıp format ve güncelleme işlemlerini yaparak desen kilidi sorununuzu çözebilirsiniz.
12 yıl kadar önce
merhaba.
benim tabletim probook prbt 761. Ekran kilidini yanlış çizdiğimden dolayı kilitlendi. açmam için google hesabımla oturum açmamı istiyor. ama wi-fi kapalı olduğundan internete girme şansım yok. e- postamı ve şifremi biliyorum. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
12 yıl kadar önce
Merhaba. Tabletiniz hiç açılmıyorsa donanımsal olarak arızalanmış olmalıdır. Donanımsal sorunlara malesef yardımcı olamam. Garantisi devam ediyorsa garanti servisine göndermenizi tavsiye ederim.
12 yıl kadar önce
Daha Çok Yorum Görüntülensin
Merhaba benim Probook prbt740 tabletimde bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim.deseni yanlış girdim ve sonra e posta ve şifre istedi bunlarıda bilmediğimden dolayı tabletime giremiyorum .bütün reset seçeneklerini denememe rağmen herhangi bir sonuç alamadım. gerekli techizatlar nelerdir soylerseniz sevinirim
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
1 Yorumlar
·
Merhaba. Probook PRBT740 Tablet Takıldı başlıklı konumuzdan gerekli dosyaları ve çözüm önerilerini bulabilirsiniz. Probook PRBT740 Tablet Takıldı Konu Adresi: http://www.androidkardes.com/forum/probook-prbt740-tablet-takildi.html
11 yıl kadar önce
bendede prt 761 var desen kilidi koymustum ve unutum acılmadı ondan sonra ses tusunun basılı tutum yazılar cıktı tıkladım tablet acıldı
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Merhaba!
Ben tableti kullanırken dondu, sonra ben bir kaç dere kapama tuşuna elimi basılı tuttum. Sonra tablet kapandı. Biraz bekledim, sonra açmayı denedim, olmadı. Nolur açmama yardım edin!
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
arkadaslar benimki hic olmuyo:( nolur yardim edin nolur
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
merhaba benim bi kac aydir kullandigim probook tabletim var sarj yeri bozuk ucunda temassizlik var ama bazen dolduruyo. tabletimi kapattım ama simdi acilmiyo ne yapabilirim.tesekkurler
·
10 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
tabletim çok desen denemesi yüzünden kilitlendi ses açma kapama düğmesi bozuk e-mail ve şifre istiyo bin defa yazdım ne yapmalıyımm
·
10 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Merhaba benimde probook 751 markalı tabletim kilitlendi ve aynı şekilde şifremi hatırlamıyorum dediğiniz önerileri birebir uyguladığım halde google hesap açma sayfasına geri dönüyor, ne yapmalıyım
·
10 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
ben probook761 kullanıyarum. Tableti açiom sonra android yazısı bitince kapanio
·
10 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
1 Yorumlar
·
Kurtarma modunda açıp fabrika ayarlarına sıfırlayın. Konu içerisindeki mesajlarda nasıl yapılacağı yazıyor. Kolay gelsin.
10 yıl kadar önce
Yazının Tamamı Görünsün