Yazar Ziyaretçi tarihi: Çarşamba, 23 Aralık 2015
Yayınlanan Soru-Cevap
Yanıtlar 6
Beğeniler 0
İzlenme 11.8K
Oy 0
QUEEN TAB 100 tablet açılmıyor aç tuşuna basınca QUEEN yazıyor ve öylece kalıyor
internette yazılanlardan bazılarını denedim olmadı bu tablete yazılım rom bulamadım
bu tablet için yazılım rom drıver ve yükleme talimatı lazım yazılım
ilgilenirseniz çok mutlu olurum
Merhaba. Tabletinize ait pek bilgi bulamadım. Çince tabletlere yönelik paylaşım yapan bir kaynaktan bulabildiğim rom dosyası mevcut. İçerisinde yükleme talimatı bulunuyor. Kesin olarak garanti vermiyorum olacağına. Risk ve sorumluluk size ait. Bu rom dosyası ve yükleme talimatıyla Queen QaTab 100 tableti çalıştıranlar ve format atanlar olmuş. Umarım sizde yapabilirsiniz Kolay gelsin.

Rom Dosyası İndir
·
9 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
PhoenixSuit ve LiveSuit.exe ile tablet bilgisayarda görünmüyor drıver olarak da yani hiç bir şekilde gösteremedim bilgisayarda hiç hareket olmuyor
·
9 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Tableti onarım modunda açıp format atmayı denediniz mi?
·
9 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
ses + pover basıyorum Are you sure system recovery only pover buton long press again in seconds geliyor
bırakınca da QUEEN Yazısına geçiyor kalıyor
pover butona bir müddet basmağa devam edincede
recovery confirmed geliyor boot into system recovery mode
hemen QUEEN yazısına geçiyor ve öylece kalıyor
tablet üst kısımda ses + - pover tuşu reset deliği var
sağ yanda mini usb hdmı çıkış usn giriş kulaklık sd kart yuvası var
·
9 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Tableti araştırdım hakkında pek fazla bilgi bulamadım üreticisinin web sitesi, yazılım desteği falan doğru dürüst yok. Başka forumlarda da çözüm sunulamamış. Sizin denemeniz gereken çözüm yolları tableti bilgisayara bağlayıp konu içerisinde verilen rom dosyasını tablete atmayı denemeniz. Farklı USB girişlerinden deneyin. Tabletin şarjı %50'den fazla olsun. Tablet şarj olurken onarım modunda açıp wipe/factory reset yapmayı çalışın.

Bu tabletin ithaaltçısına ulaşıp telefonla gerekli yazılımların olup olmadığını sorabilirsiniz. Garanti belgesindeki kağıtta yazar ithalatçısı.

Malesef elimizden bu kadar yardım geliyor.
·
9 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
teşkkür ederim kardeşim iigilendiniz
yine olurya bir bilgi elinize geçerse e postam dan ulaşırsınız tekrar teşekkürler
·
9 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Yazının Tamamı Görünsün