Yazar Ziyaretçi tarihi: Cumartesi, 07 Haziran 2014
Yayınlanan Soru-Cevap
Yanıtlar 3
Beğeniler 0
İzlenme 20.2K
Oy 0
Yanlışlıkla parlaklık ayarını kıstım nası düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz lütfen?

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yenı tablet aldım 3 saaat falan oldu ekran parlaklıgını ayarlıyorum en kısık yaptım ekran simsiyah oldu hiç bi şey gözukmüo ekranın parlaklığını eski haline de çeviremiom lütfen çok acil yardım babam öğrenmeden ?
Merhaba. Aşağıdaki çözüm önelerinide deneyebilirsiniz.

Çözüm önerisi 1: Kilit tuşuna basınca ekran gelip giderken tıktıktıktık diye ekrana basınca ekran parlaklığının arttığını söylemişler.

Çözüm önerisi 2: Tableti onarım modunda açarak fabrika ayalarına döndürmeyi deyebilirsiniz.

Cihazı kapatın.

Ses Arttırma Tuşu (+) ve Güç Tuşuna bir süre basılı tutarak onarım modunda açın. Olmazsa aşağıdaki kombinasyonları sırayla tek tek deneyiniz.

Kombinasyon: Ses arttırma (+) ve Güç Tuşu

Alternatif kombinasyon 1: Ses Kısma (-) Güç Tuşu

Alternatif kombinasyon 2: Ses Kısma (-) Ses Arttırma (+) ve Güç Tuşu

Bu şekilde onarım moduna girmenin bir yolunu bulursanız, onarım modundan wipe/Factory reset yazan yere ses kısma (-) tuşuyla gelip güç tuşuyla onaylarayak fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. işlem bitince reboot system now yaparak yeniden başlatınız.
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
EXPER H7E TABLETİ ALDIM PARLAKLIĞI AZALTTIM ŞİMDİ AÇILMIYO NE YAPABİLİRİM
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
1 Yorumlar
·
aynı sorun bende de vardı ve ROM' u yeniden kurdum sorun düeldi. ROM adresi ftp://ftp.exper.com.tr/SURUCULER/Exper-Tabletler/EASYPAD-H7E/ buradaki talimata göre yükleme yapablirsin sounun ortadan kalkacaktır.
11 yıl kadar önce
Aynısı oldu bende yardım edin reset de olmuyor buna
·
11 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Yazının Tamamı Görünsün