Yazar Ziyaretçi tarihi: Perşembe, 27 Haziran 2013
Yanıtlar 1
Beğeniler 0
İzlenme 11K
Oy 0
arkadaşlar lütfen yardımcı olun kızıma silver line v maxx taplet aldım ama kilitlendi kaldı.Açılıyor ama adroit yazısında kalıyor.sitelerden room felan baktım ama bulamadım allah rızası için yardımcı olun
benim tabletimede aynısı oldu numarasını söylermisiniz vmaxx tablet pc benimkide
12 yıl kadar önce
arkadaş benimkide aynı şekilde satıcıyı aradım size döneceğiz dediler biray oldu dönmediler en iyisi pusula yayıncılığı şikayet etmek
12 yıl kadar önce
Tableti güvenli modda açıp, fabrika ayarlarına sıfırlamaya çalışın.

Tableti güvenli modda açmak için, ses kısma tuşuna ve güç tuşuna 40-45 saniye basılı tutun. Farklı bir kombinasyonu olabilir. Eğer açılmazsa. Ses arttırma ve güç tuşuna basılı tutarak deneyin. Güvenlik moduna gelmezse diğer butonlarla teker teker deneyin güç düğmesine 45-50 saniye basılı tutarak. Güvenli moda ulaştığınızda factory reset (fabrika ayarları) resetleme işlemi yaparsanız sorununuz çözülecektir.

Güvenlik moda aldığınızda, hangi tuşlar ve kombinasyonla güvenli modda açtığınızı yazarsanız aynı sorunu yaşayan başka Vmaxx tablet kullanıcılarıda yararlanmış olur.

Vmaxx'ın üretici sitesini araştırdım ancak bulamadım. Distribütörülüğünü hangi firma yapıyor onuda bulamadım. Tabletin kutusunda herhangi bir internet sitesi varsa paylaşırsanız daha kolay yardımcı olabilirim. Şuan elimden bu kadar yardım geliyor.

Yardım edebileceğimiz herhangi bir konuda tekrar bekleriz. Kolay gelsin.
·
12 yıl kadar önce
·
0 Beğeniler
·
0 Oy
·
0 Yorumlar
·
Yazının Tamamı Görünsün