Cuma, 15 Mart 2013
  198 Yanıtları
  292.6K Ziyaretleri
  Abone olun
Arkadaşlara bende bir tablet bilgisayar var ve buna acilen format atılması gerekiyor. Versiyonu 2.2 Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler :)
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
Onaylanan Yanıt
Öncelikle tabletlerine format atmak isteyen kullanıcılarımız bilmeliki format işlemi cihaz içerisindeki verileri siler/b] ancak hafıza kartındaki bilgilere dokunmaz. Eğer tablet içinde çok önemli bilgi yoksa format atma işlemine geçebiliriz.

Android'li tabletlerde format atmak çok kolaydır. Bilgisayara format atmak gibi değildir.

Android'li tabletlere format atma işlemi için [b]tableti kapatınız.

Onarım modunda açınız. Onarım modu ayrıca recovery modu olarakta geçer ikisi ayrı değildir.

Tabletlerin marka ve modeline göre onarım modu şu şekilde açılır.

- Ses yükseltme tuşuna basılı tutarak güç düğmesinede basılır ve onarım modu açılır.

- Bu şekilde onarım modu açılmadıysa ses azaltma düğmesine basılı tutara güç düğmesine basın.

- Eğer bu şekilde de açılmazsa ses yükseltme ve azaltma tuşlarına basılı tutun ve onarım modunda açmayı deneyin.

Dikkat: Bazı tabletlerde ses yükseltme ve azaltma tuşlarına basılı tutaraj güç düğmesine bastığınızda direk format atabilir.

Onarım moduna ulaştığınızda karşınıza ingilizce yazılar gelecektir. Ses tuşlarını kullanarak bu wipe/Factory reset yazan yere gelip güç düğmesine tıklayın ve yes all user yada yes yazan yeri seçerek format işlemine onay verin.

İşlem bitince reboot system now yazanı seçin ve cihazın yeniden açılmasını bekleyin.

İlk açılış uzun sürebilir. Bekleyin.

Andorid'li tabletinize bu şekilde format atıp ilk günkü haline döndürebilirsiniz.

Dediğim gibi tablet markasına ve modeline göre farklılık olabilir. Eğer siz bu işlemleri yapamadıysanız lütfen sorununuzu detaylı şekilde yazıp tabletin marka ve modelinide belirtip konuya yazın size yardımcı olmaya çalışalım.
12 yıl kadar önce
·
benim dark evopad r9700 tabletim şifreyi çok sayıda yanlış girmem sonucu g-mail hesabı istedi hesabımı biliyorum ama internete bağlı olmadığından giriş yapamıyorum.ne yapabilirim. .yardımcı olursanız sevinirim...
12 yıl kadar önce
·
İyi günler hocam . Şifremi unuttum internette videonuzu izledim . Söylediklerinizi yaptım . Androis logosuna kadar geldim . Ama üsteki yazılar bir türlü çıkmıyor neden olabilir ? Ses açma kapama butonuna tuşladığım halde logonun üzerine gelmesi gereken yazıları çıkaramadım. Beni aydınlatmanızı bekliorum . İyi günler
12 yıl kadar önce
·
Merhaba admin.
Ramos T99i Taletim var. Bu tablet acıldıgında maalesef com.google.process.gapps durdurdu hatası veriyor. Google play store ye girmiyor. Ne yapıcagımı bilmiyorum yardımcı olurmusun lütfen ?
12 yıl kadar önce
·
Hocam Bende Rowell c-501 marka tablet var format atamıyorum netten rom programıyla rom atmak istedim ama hiç etki etmedi lütfen yardımcı olurmusunuz.
12 yıl kadar önce
·
kardeş geçende sormuştum marka tam olarak bu : Quadro Powertab 4GB 7” Tablet
Format atmaya yardımcı olurmusunuz ?

----Bilgi Paylaşmak İçindir-----

CrasHofCinneT ' e Şimdiden teşekkürler..
12 yıl kadar önce
·
Mrb. benim tabletim praktica 7.1 şu anda oturum aç diye bişey var kilitlendi giremiyorum ne yapabilirim
12 yıl kadar önce
·
merhaba benim hometechT705 var.tablet açılmıyor android çıkıyor ve kafa sallıyor resete basıyorum olmuyor.acil yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
12 yıl kadar önce
·
Merhaba
Business III Tab 10.1 tablet var. Seri numarası P44931695. Oğlum ekran şifresini birçok denemesiyle kilitlemiş. Girdiği gmail hesabı da hatırlamıyor. Tablet şuan açılmıyor. Ne yapabiliriz. Bu şekilde nasıl ilk aldığımız hale getirebiliriz. Acilen yardımlarınızı rica ederim.

teşekkürler
12 yıl kadar önce
·
S.a arkadaşlar , tablet açılışında powertab fakat tabletin arkasında quadro yazan tabletim var şifreyi yanlış girdiler kapandı bende concordun yazılımını hafıza akrtı üzerindenik attım dokunmatik gitti şimdi kendi tabletimin yazılımını bulamıyorum yardım edermisiniz? ses açma kapa ve power tuşu var , yardımcı olun ????
12 yıl kadar önce
·
asus tabletim gitti gelmiyor ne yapçaz parayok format atamıyorum param olsa alıcam aldıımda camıkırıktı nnnnnetcez bişeyyapın bedavaya çünkü parayok
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.