Merhaba arkadaşlar,
Asus Memo Pad ME172V model tabletin ekran kilidi bloke oldu. doğal olarak gmail adresini şifresi konularını hatırlamadığım gibi wifi yi kullanarak bağlantı yapamam. Forumlardaki güç tuşuna ve ses kısma tuşuna basılarak yapılan işlemlerinden hiçbiri fayda etmiyor sadece alt sol köşede güvenli mod yazısı çıkıyor herhangi bir recovery moduna geçmiyor.
Ne yapmam gerekiyor ? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
iyi günler ...
Asus Memo Pad ME172V model tabletin ekran kilidi bloke oldu. doğal olarak gmail adresini şifresi konularını hatırlamadığım gibi wifi yi kullanarak bağlantı yapamam. Forumlardaki güç tuşuna ve ses kısma tuşuna basılarak yapılan işlemlerinden hiçbiri fayda etmiyor sadece alt sol köşede güvenli mod yazısı çıkıyor herhangi bir recovery moduna geçmiyor.
Ne yapmam gerekiyor ? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
iyi günler ...
Bu iletiyi değerlendirin:
4
Merhaba. https://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad/#support_Download sayfasından tabletiniz için gerekli yazılım dosyalarını bilgisayarınıza indiriniz. 1. yazılım dosyası (rom, firmware) Asus MeMO Pad Kernel Code for Android 4.1.1 JB OS (V0314). Others kısmından da USB sürücüsü ve Veri temizlemek için yazılımlar mevcut. Bu yazılımlarıda indiip tablete bilgisayar üzerinden yeniden rom kurulumu yapın ya da formatlayın tabletiniz ilk günkü gibi açılacaktır. Kolay gelsin.
benim tablette olmyor.tabletimde bootloader kilidini açayım derken adb çalıştırdıktan sonra dondu.no usb cable connetted yazıyordu.fastboot oem unlock yapamadım waiting for device yazıyordu.aygıt yöneticisinde hata ayıklama modunda sürücüleri tanıttım.sonra wm8950 usb device tanımadı.bende daha sonra sürücü güncelleştirden.elle seçmeden asus adb den seçim yaptım.gördü.daha sonra tablette ready for download yazısı çıktı ama.ben hiç bir şey yapamıyorumtablete.usb çıkardığımda tableti açtığımda no usb cable connected yazıyor.fakat açılmıyor.bootloader killidini açayım derken tableti dondurdum.ne yapmam lazım.çok uğraştım.arama yaptım fakat yapamadım.
Referanslar
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamış
- Sayfa :
- 1
- 2
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
En Aktif Üyeler
Admin
67 İleti
635 Yanıt
Gabe
58 İleti
4 Yanıt
mehmetokgoz
9 İleti
20 Yanıt
veliahht
0 İleti
7 Yanıt
dilokullari
4 İleti
0 Yanıt
Lider Tablosu
Diğer Konular
Sizin için doğru iPad hangisi?
bir aydan daha önce
Android Jtag nedir?
bir aydan daha önce
Coğrafi Konumlama Teknolojisi
bir aydan daha önce
CWM Recovery Nedir? Nasıl Yüklenir? Nasıl Kulla...
bir aydan daha önce
Ezcool Smart TEN inceleme
bir aydan daha önce
Konu Bilgileri
Blog Yazarları
Gabe
151 yazı
Blog Takvimi
Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin
Asus MEMO Pad clearData SOP'u indirin.
1."Cleardata.zip" indirin
2. MicroSD karta klasörden çıkarın.
3. cihazı SD karta ekleyin
4. boot tuşuna basın güç butonu
5. açık veri yapmak için ses seviyesi tuşuna basın ve güç tuşu ile net kullanıcı verilerini seçin
Google Translate çevirisi anca bu kadar çevirebildim :)