Salı, 09 Temmuz 2013
  21 Yanıtları
  39.8K Ziyaretleri
  Abone olun
Merhaba arkadaşlar,
Asus Memo Pad ME172V model tabletin ekran kilidi bloke oldu. doğal olarak gmail adresini şifresi konularını hatırlamadığım gibi wifi yi kullanarak bağlantı yapamam. Forumlardaki güç tuşuna ve ses kısma tuşuna basılarak yapılan işlemlerinden hiçbiri fayda etmiyor sadece alt sol köşede güvenli mod yazısı çıkıyor herhangi bir recovery moduna geçmiyor.
Ne yapmam gerekiyor ? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
iyi günler ...
Bu iletiyi değerlendirin:
12 yıl kadar önce
·
Onaylanan Yanıt
Merhaba. https://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad/#support_Download sayfasından tabletiniz için gerekli yazılım dosyalarını bilgisayarınıza indiriniz. 1. yazılım dosyası (rom, firmware) Asus MeMO Pad Kernel Code for Android 4.1.1 JB OS (V0314). Others kısmından da USB sürücüsü ve Veri temizlemek için yazılımlar mevcut. Bu yazılımlarıda indiip tablete bilgisayar üzerinden yeniden rom kurulumu yapın ya da formatlayın tabletiniz ilk günkü gibi açılacaktır. Kolay gelsin.
10 yıl kadar önce
·
benim tablette olmyor.tabletimde bootloader kilidini açayım derken adb çalıştırdıktan sonra dondu.no usb cable connetted yazıyordu.fastboot oem unlock yapamadım waiting for device yazıyordu.aygıt yöneticisinde hata ayıklama modunda sürücüleri tanıttım.sonra wm8950 usb device tanımadı.bende daha sonra sürücü güncelleştirden.elle seçmeden asus adb den seçim yaptım.gördü.daha sonra tablette ready for download yazısı çıktı ama.ben hiç bir şey yapamıyorumtablete.usb çıkardığımda tableti açtığımda no usb cable connected yazıyor.fakat açılmıyor.bootloader killidini açayım derken tableti dondurdum.ne yapmam lazım.çok uğraştım.arama yaptım fakat yapamadım.
10 yıl kadar önce
·
benim tabletimde şifremi unutum çıkmıyor pın kodumu unutum
10 yıl kadar önce
·
yaa ben yaptım clear data basmıyo direk altındaki secenege gidiyo ukrı tusuna basıyorum cıkmıyo neden
10 yıl kadar önce
·
Merhaba tabletimin üst ses tuşu bozuk. Sanırım çok şanssızım benim için önerebileceğiniz bir program varmı?
11 yıl kadar önce
·
ya benimde aynı tabletten var ama yazılımı nerden ve nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum siteye girdim ama bulamadım
11 yıl kadar önce
·
Merhaba Bende Asus memo pad var onu bağlıyorum bilgisayar Taşına bilir medya player halınde acıyor sd kart görüntülenmıyor indir dediğiniz bütün dosyaları ındirdim gende olmadı
11 yıl kadar önce
·
merhaba aynı marka asus tabletim var güç ve ses kısmaya bastığımda hiç bir şey gelmiyor tablet açılmaya başlıyor "Cleardata.zip" indirip tekrar denedim yine aynı şekilde hiç bir sonuç alamıyorum
11 yıl kadar önce
·
Tableti açtım saate baktım tabletin tuş kilidine basıyorum ama açılmıyor Ne yapmalıyım ? acil
11 yıl kadar önce
·
Merhaba;

cleardata klasörünün içindeki dosyaları sd karta kopyalayıp sd kartı tablete takıyoruz. Güç düğmesi ve ses açma artırma düğmesiyme beraber açılınca 3 seçenekli menü çıkıyor. Ses açma kapama düğmesiyle seçeneği seçip power tuşu ile onay veriyoruz. İşlem tamalandığında sd kartı çıkarın diye mesaj geliyor. Sd kartı çıkardığınızda tablet yeninden başlatıyor sistemi. İşlem tamamlanmış oluyor. İlginize teşekkür eder iyi çlaışmalar dilerim
11 yıl kadar önce
·
evimize gelen mısfır cocugu tabletimin sifresini denemis denemiş bloke etmiş.simdi ise google hesabında oturum acmamı istiyor e posta ve sifre giriyorum fakat internete baglı olmadıgı için tablet acılmıyor
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.