Salı, 09 Temmuz 2013
  21 Yanıtları
  39.8K Ziyaretleri
  Abone olun
Merhaba arkadaşlar,
Asus Memo Pad ME172V model tabletin ekran kilidi bloke oldu. doğal olarak gmail adresini şifresi konularını hatırlamadığım gibi wifi yi kullanarak bağlantı yapamam. Forumlardaki güç tuşuna ve ses kısma tuşuna basılarak yapılan işlemlerinden hiçbiri fayda etmiyor sadece alt sol köşede güvenli mod yazısı çıkıyor herhangi bir recovery moduna geçmiyor.
Ne yapmam gerekiyor ? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
iyi günler ...
Bu iletiyi değerlendirin:
12 yıl kadar önce
·
Onaylanan Yanıt
Merhaba. https://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad/#support_Download sayfasından tabletiniz için gerekli yazılım dosyalarını bilgisayarınıza indiriniz. 1. yazılım dosyası (rom, firmware) Asus MeMO Pad Kernel Code for Android 4.1.1 JB OS (V0314). Others kısmından da USB sürücüsü ve Veri temizlemek için yazılımlar mevcut. Bu yazılımlarıda indiip tablete bilgisayar üzerinden yeniden rom kurulumu yapın ya da formatlayın tabletiniz ilk günkü gibi açılacaktır. Kolay gelsin.
11 yıl kadar önce
·
bende asus memo pad tablet var güc dümesi ve ses azalmaya bastım android isaretı ve altında ready for download yazıyo ve ne bir yazı var nede bunlardan baska bişi
11 yıl kadar önce
·
bende asus memopad me172v var aynısı yani ** kardeşim desen kilidini çok kez yanlış yaptığı için tablet kilitlendi araştırdım recovery modda açmak için 3 yol denedim 1.si ses arttırma tuşu ve güç tüşü aynı anda bastım olmadı 2.si ses kısma tuşuna ve güç tuşuna aynı anda bastım bu seferde olmadı 3.sü ses kısma+ses artırma +güç düğmesineyani 3 tuşa aynı anda bastım ama recovery falan gelmedi sadece ekranda bi yazı çıkıyo ''No USB Cable Connected'' yazıyor ama diğer denemelerimde bu da gelmedi sadece 3 tuşu birden aynı anda deneyince o yazı geliyo ve üstünde usb kablosu ve yanında soru işareti olan bi simge çıkıyo usb kablosunun takıyorum pc ye öyle deniyorum yine bi şey olmuyor bu sayfadan başka bi arkadaşın yazdığı bi şeyide denedim arkadaşın yazdığı şuydu ::: Bi not defteri oluşturun içine şu satırı kopyalayın diyo : --wipe_data mı neydi işte sonra kaydet deyip not defterinden çıkıyoruz diyo sonra ismini .aml olacak şekilde başına bi şey yazıp .aml diye kaydediyoruz sd karta atıp sd kartı tablete takıyoruz sonra tableti recovery mode da açınca tablet fabrika ayarlarına dönüyor diye bi şey yazmış arkadaşımızz ama ben onu denedim oda olmadı bi çözüm bulamadım ya zaten bulamassam da tableti teknosa dan aldığım için sorun olmaz diye düşünüyorum servise gönderirim olur biter ama siz bana bi çözüm bulursanız uğraşmasam daha iyi olur servisle falan.

Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar ...
11 yıl kadar önce
·
arkadaşlar asus memo pad var kkızım desenli şifreyi birçokkez yanlış girmiş ve gmaildende bağlanamıyorum.
reset atmak istiyorum ama videodaki gibi yapıyorum ama reset atamıyorum ne yapmalıyım.
11 yıl kadar önce
·
ben çen cwm yüklemişti.fakat içinden dosya sildim.tekrar başlattığımda bana iki seçenek sundu.yes(root)
no

diye ben no dedim.tabalet kapandı.ve tekrardandan açıldığında asus logosunda dondu kaldı.

clear data yı yükledim ama yine açılmıyor.
11 yıl kadar önce
·
Hepsini Harfiyen uyguladım fakat bi sonuca Ulaşamadım :/
12 yıl kadar önce
·
-1
Oy
Geri Al
karedeşim var olun sonun da sayenizde aça bildim memo pad ın tuş kilidini yukarıda ki kardeşim anlatmış ama bir kez de ben tam DETAY LI ANLATIYORUM NASIL YAPTIĞIMI öncelikle bu siteye giriyoruz http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad/#support_Download_8 daha sonra bize gerekli olan dosya "" clear data ZİP "" dosyasını bulup bilgisayara indiriyoruz dosya 15 mb küsür falan sonra dosyanın içinde ki tüm dosyaları winrardan çıkartıp micro sd karta at tablet kapalı bir şekide güç tuşu
ve ses kısma tuşuna birlikte bas mavi bir ekran gelecek 3 seçenek çıkacak karşına ilkini seç yani
clear data seçeneğini power tuşuyla seç ve 10 dakika bekle tableti kapat
mcrosoft kartı çıkar ve tekrardan aç herşey tamamdır
emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç biliyorum....
12 yıl kadar önce
·
acill yardımm.....

ben power tuşuyla ses açma tuşuna basınca ekrana
'no usb cable connected' diye yazı geliyor ekran kilidi bloke oldu...ne yapabşlirim
12 yıl kadar önce
·
benim tablette olmyor.tabletimde bootloader kilidini açayım derken adb çalıştırdıktan sonra dondu.no usb cable connetted yazıyordu.fastboot oem unlock yapamadım waiting for device yazıyordu.aygıt yöneticisinde hata ayıklama modunda sürücüleri tanıttım.sonra wm8950 usb device tanımadı.bende daha sonra sürücü güncelleştirden.elle seçmeden asus adb den seçim yaptım.gördü.daha sonra tablette ready for download yazısı çıktı ama.ben hiç bir şey yapamıyorumtablete.usb çıkardığımda tableti açtığımda no usb cable connected yazıyor.fakat açılmıyor.bootloader killidini açayım derken tableti dondurdum.ne yapmam lazım.çok uğraştım.arama yaptım fakat yapamadım.
12 yıl kadar önce
·
Aslına bakarsanız bende tam anlamadım nasıl olduğunu,
dediğiniz gibi aygıt yöneticisinden yükleme yapamaya çalıştım ancak olmadı
daha sonra clear data klasörünü bi micro sd karta attım güç tuşu ve ses kısma tuşuna birlikte basınca mavi bir ekran geldi 3 seçenek vardı
clear data
reboot
shut up
clear data seçeneğini uyguladım ve bilgisayar bağlantısını çıkarın diye bir uyarı geldi uyguladım normal açtım tableti ve ilk günkü gibi ;)
Teşekkürler...
12 yıl kadar önce
·
-1
Oy
Geri Al
Teşekkür ederim hocam hallettik sayenizde :)
iyi çalışmalar...
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.