Cumartesi, 07 Haziran 2014
  10 Yanıtları
  21.3K Ziyaretleri
  Abone olun
DMAX Tab 101 marka ve modelli 7" bir tablet var elimde açılmıyor format nasıl atılır. Ses kısma tuşu ile power a basınca normal açılıyor bekleyince android simgesi üstünde ünlem çıkıyor
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
Onaylanan Yanıt
1- ses yukseltme + powere basın
2- ekran gelınce powerden elinizi cekınız.
3-ünlemli android gelince ses yukseltmeden de elınızı cekınız.
4-ses kısmaya ardından yukseltmeye basınız onarım moduna gelene kadar bu ıslemı yapın.
5-wipe data factory ye gelin. / delete al usere gelin
6-rebot now ile çıkıyoruz.
not: ses kısma çoğlatma * yukarı aşağı menüde / güç tuşu tamam

%100 denedi :))

Not: arkadaşlar ünlem işareti çıktıktan sonra power tuşu basılıyken ses yükseltme tuşuna basıp bırakınca recovery menüsü geliyor

Gerçek ten oluyor android geldiginde ses kapamaya felan basın biraz olmassan güç dügmesine basın gerçekden oluyor :D :D :D
11 yıl kadar önce
·
Merhaba. Tableti ses açma ve güç düğmesine basılı tutarak onarım modunda açmayı denermisiniz?

Onarım modunda açıldığında
- wipe-factory reset yazan yere ses kısma tuşuyla gelin.
- Güç tuşuyla işlemi onaylayın.
- Yes'i seçerek fabrika ayarlarına döndürmeye izin verin.
- İşlemin bitmesini bekleyin.
- system reboot now yazan seçeneği güç tuşuyla seçin.
- Cihazınız açılacaktır.
11 yıl kadar önce
·
denedım olmuyor. açma+ses açma tuşuna aynı anda basıp açmayı denıyorum ama, androıd adam yatıyor karnında ıse kocaman bır ünlem işareti var..yardım lütfen
11 yıl kadar önce
·
4-ses kısmaya ardından yukseltmeye basınız onarım moduna gelene kadar bu ıslemı yapın.

10 yıl kadar önce
·
kardeş denedim. Aynı android yatıyor üstünde ünlem var. Olmuyor.
10 yıl kadar önce
·
sizindediklerinizi yaptım ama işe yaramadı androit yatıyo üstünde ünlem var ve bu arada tabletin garantisi bitti
10 yıl kadar önce
·
Kardeş Tabletin yanında iğne girecek yer var ora iğneyi sok basılı tut android gelcek ordan yaparsın :)
10 yıl kadar önce
·
Onaylanan Yanıt

Not: arkadaşlar ünlem işareti çıktıktan sonra power tuşu basılıyken ses yükseltme tuşuna basıp bırakınca recovery menüsü geliyor

Gerçek ten oluyor android geldiginde ses kapamaya felan basın biraz olmassan güç dügmesine basın gerçekden oluyor :D :D :D
10 yıl kadar önce
·
arkadaşlar ünlem işareti çıktıktan sonra power tuşu basılıyken ses yükseltme tuşuna basıp bırakınca recovery menüsü geliyor
10 yıl kadar önce
·
ümit bey nokta vurusunu siz yapmışsınız allah sizden razı olsun
10 yıl kadar önce
·
Benim Tabletimin markası DMAX TAB 101 kardeşim tabletin şifresini yanlış girdiği için tabletim kilitlendi ve eposta ve şifre istiyor ancak bizde hatirlayamiyoruz ses açma kisma power tuşlarini denedik ama olmuyor başka bir çözüm yolu varmıdır ;)
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.