Çarşamba, 09 Ekim 2013
  2 Yanıtları
  8.9K Ziyaretleri
  Abone olun
Arkadaşla bende dark evo pad 7003 var uzun zamandır kullanmıyordum ekran kilidini unutmuşum şimdi g mail adresi istiyor bende 2 tane g mail adesi var 2 sini de denedim olmadı ses- ve ses+ bide power tuşu war diğer konularınızı okudum bunların çeşitli kombinasyonlarından bahsediyorsunuz fakat ses - ve power tuşunu kullansamda ses+ power tuşunu kullansamda fabrika ayarları menüsü gelmiyor dark yazısı geliyor sonrada ekran kararıyor. Fakat pover tuşuna basıp sonada açılana kadar ses- tuşuna basarsam güvenli modda açıyor ama gene g mail istiyor bu işin bir çözümü varmı yoksa tableti çöpemi atıyım içindeki uygulamarı silmeden bir kurtarma yolu varsa ve bulursanız sevinirim. ...YARDIMLARINIZI BEKLİYOUM...
Bu iletiyi değerlendirin:
9 yıl kadar önce
·
Merhaha. Tabletinize aşağıdaki güncel rom (firmware) dosyasını yükleyerek sorununuzu giderebilirsiniz.

Dark evopad A7003 En Güncel Firmware Sürümü: 20022013

Firmware Güncelleme Prosedürü İçin Tıklayın!
8 yıl kadar önce
·
çok kolay kilitlenen telefonu içinde mobil internet paketi olan bir hatla mobil veri açık olarak aç, sonra g mail aders ve şifrenle giriş yaparsın çok kolay.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.