Salı, 11 Haziran 2013
  4 Yanıtları
  18.4K Ziyaretleri
  Abone olun
Kardeş ben tableti yeni aldım. Benden habersiz girilmeye çalışılmış Desen kilidi bloke olmuş. Yardımcı olur musunuz?
Bu iletiyi değerlendirin:
11 yıl kadar önce
·
-1
Oy
Geri Al
Merahaba. Tabletinizin desen kilidi sorununu çözmek için, formatlamanız ya da güncellemeniz gerekmektedir. Tableti güncellemek için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz.

1. Adım: Update işlemi nasıl yapılır ? Tabletin nasıl güncelleneceği, resimli olarak anlatılmıştır. Tablet formatlama ve güncelleme işlemine başlamak için okuyunuz.

2. Adım: RK30Tools Yazılımı İndir Bu yazılımı indirip, bilgisayarınıza kurunuz. Eğer kurulumu yok ise sıkıştırılmış klasörden çıkarıp .exe dosyasını bularak direk çalıştırınız. Bu program bilgisayar üzerinden tabletinize rom'u yükleyecektir.

3. Adım:9" Ezcool Smart Touch Android (Dual Cam + HDMI) Yazılımı Yazılım ve güncelleme dosyası. Bilgisayarınıza indirin ve yüklemek için hazırda tutun.

4. Adım: 2. ve 3. adımlardaki dosyaları indirdikten sonra 1. adımdaki resimlerle anlatılmış yükleme talimatındaki anlatıma göre, güncelleme ve formatlama işlemlerini gerçekleştirerek, tabletinizdeki desen kilidi sorununu çözmüş olursunuz.
11 yıl kadar önce
·
MERHABA;
BEN BIKAC GUN ONCE ROWELL S-534 MARKALI ÇIN MALI BIR TABLET ALDIM YALNIZ TABLETE KOYDUĞUM DESEN ŞİFREYİ UNUTTUM VE COK DENEDIGIM ICIN GMAIL HESABININ SIFRESINI ISTEDI VE BEN O SIFREYI DE UNUTTUM NE YAPABILIRIM? LUTFEN KISAYOLDAN HALLEDEBILEYIM SU SORUNU..INTERNETTE COK ARASTIRDIM AMA NE YAPTIYSAM FAYDA SAĞLAMADI..
11 yıl kadar önce
·
Merhaba lar. rowell bu işi para ile yapıyormus sayfa hazırlanması falan hikaye. araayıp müşteri hizmetleri ile görüşürseniz dedigimin dogru oldugunu göreceksiniz. Dışarı rom vermiyolarmış.
11 yıl kadar önce
·
mrb ben zeynep ezzcool tabletm var pou para hiesi indirdim sevye çok yavas gidiyo ne yapmalıyımm lütfen yardımcı olun:)
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.