Kardeş ben tableti yeni aldım. Benden habersiz girilmeye çalışılmış Desen kilidi bloke olmuş. Yardımcı olur musunuz?
Bu iletiyi değerlendirin:
3
Merahaba. Tabletinizin desen kilidi sorununu çözmek için, formatlamanız ya da güncellemeniz gerekmektedir. Tableti güncellemek için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz.
1. Adım: Update işlemi nasıl yapılır ? Tabletin nasıl güncelleneceği, resimli olarak anlatılmıştır. Tablet formatlama ve güncelleme işlemine başlamak için okuyunuz.
2. Adım: RK30Tools Yazılımı İndir Bu yazılımı indirip, bilgisayarınıza kurunuz. Eğer kurulumu yok ise sıkıştırılmış klasörden çıkarıp .exe dosyasını bularak direk çalıştırınız. Bu program bilgisayar üzerinden tabletinize rom'u yükleyecektir.
3. Adım:9" Ezcool Smart Touch Android (Dual Cam + HDMI) Yazılımı Yazılım ve güncelleme dosyası. Bilgisayarınıza indirin ve yüklemek için hazırda tutun.
4. Adım: 2. ve 3. adımlardaki dosyaları indirdikten sonra 1. adımdaki resimlerle anlatılmış yükleme talimatındaki anlatıma göre, güncelleme ve formatlama işlemlerini gerçekleştirerek, tabletinizdeki desen kilidi sorununu çözmüş olursunuz.
1. Adım: Update işlemi nasıl yapılır ? Tabletin nasıl güncelleneceği, resimli olarak anlatılmıştır. Tablet formatlama ve güncelleme işlemine başlamak için okuyunuz.
2. Adım: RK30Tools Yazılımı İndir Bu yazılımı indirip, bilgisayarınıza kurunuz. Eğer kurulumu yok ise sıkıştırılmış klasörden çıkarıp .exe dosyasını bularak direk çalıştırınız. Bu program bilgisayar üzerinden tabletinize rom'u yükleyecektir.
3. Adım:9" Ezcool Smart Touch Android (Dual Cam + HDMI) Yazılımı Yazılım ve güncelleme dosyası. Bilgisayarınıza indirin ve yüklemek için hazırda tutun.
4. Adım: 2. ve 3. adımlardaki dosyaları indirdikten sonra 1. adımdaki resimlerle anlatılmış yükleme talimatındaki anlatıma göre, güncelleme ve formatlama işlemlerini gerçekleştirerek, tabletinizdeki desen kilidi sorununu çözmüş olursunuz.

- Enes Gülpınar
- 11 yıl kadar önce
hepsini denedim yeşil ışığın yanmamasına ışık yanma hariç
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamış
MERHABA;
BEN BIKAC GUN ONCE ROWELL S-534 MARKALI ÇIN MALI BIR TABLET ALDIM YALNIZ TABLETE KOYDUĞUM DESEN ŞİFREYİ UNUTTUM VE COK DENEDIGIM ICIN GMAIL HESABININ SIFRESINI ISTEDI VE BEN O SIFREYI DE UNUTTUM NE YAPABILIRIM? LUTFEN KISAYOLDAN HALLEDEBILEYIM SU SORUNU..INTERNETTE COK ARASTIRDIM AMA NE YAPTIYSAM FAYDA SAĞLAMADI..
BEN BIKAC GUN ONCE ROWELL S-534 MARKALI ÇIN MALI BIR TABLET ALDIM YALNIZ TABLETE KOYDUĞUM DESEN ŞİFREYİ UNUTTUM VE COK DENEDIGIM ICIN GMAIL HESABININ SIFRESINI ISTEDI VE BEN O SIFREYI DE UNUTTUM NE YAPABILIRIM? LUTFEN KISAYOLDAN HALLEDEBILEYIM SU SORUNU..INTERNETTE COK ARASTIRDIM AMA NE YAPTIYSAM FAYDA SAĞLAMADI..
Merhaba. ROWELL marka tablete format atmak için gerekli rom ve yükleme talimatını http://rowell.com.tr/iletisim.html adresine eposta gönderip size göndermelerini isteyin. Yazılım yükleme sayfasını henüz hazırlamamışlar. Mesai saatleri içerisinde yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Merhaba lar. rowell bu işi para ile yapıyormus sayfa hazırlanması falan hikaye. araayıp müşteri hizmetleri ile görüşürseniz dedigimin dogru oldugunu göreceksiniz. Dışarı rom vermiyolarmış.
Merhaba. Böyle bir durum söz konusu ise http://www.sikayetvar.com/ http://www.sikayet.com/ bu sitelere haklarında şikayette bulunabilirsiniz. Para karşılığı sattıkları cihazın romunu vermeleri çok saçma.Toray Dış Tic. ve San. Ltd. Şti. gerekli mercilere yaptıkları ayıbı bildirmek en doğrusu olur.
mrb ben zeynep ezzcool tabletm var pou para hiesi indirdim sevye çok yavas gidiyo ne yapmalıyımm lütfen yardımcı olun:)
Merhaba. Pou 1.3.32 günel hileli sürümü indirip oynamayınızı tavsiye edebilirim. Ancak seviyeyi hızlandırırmı emin değilim. http://www.androidkardes.com/blog/pou-hile-indir-pou-hileleri-mod-sinirsiz-para-hilesi-apk-indir.html bu sayfadan güncel pou hileli sürümünü indirebilirsiniz.
- Sayfa :
- 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
En Aktif Üyeler
Admin
67 İleti
635 Yanıt
Gabe
58 İleti
4 Yanıt
mehmetokgoz
9 İleti
20 Yanıt
veliahht
0 İleti
7 Yanıt
dilokullari
4 İleti
0 Yanıt
Lider Tablosu
Diğer Konular
Yararlı Android Uygulamaları (Çoğu Kendi Kulla...
bir aydan daha önce
Sizin için doğru iPad hangisi?
bir aydan daha önce
Android Jtag nedir?
bir aydan daha önce
Ezcool Smart TEN inceleme
bir aydan daha önce
EFS ve IMEI Yedekleme
bir aydan daha önce
Konu Bilgileri
Blog Yazarları
Gabe