Perşembe, 16 May 2013
  156 Yanıtları
  266.6K Ziyaretleri
  Abone olun
Arkadaşlar tablet cihazım dondu, ekran açık ama herhangi bir işlem yapamıyorum yada (hiç açılmıyor) ne yapmalıyım? İnternette gezinip biraz oyun oynadım, dizi sitelerini gezip kapattım, akşam açmaya çalıştım hiç etki tepki vermedi. Yardımlarınız bekliyorum.
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
Onaylanan Yanıt
-1
Oy
Geri Al
Merhaba. Tablet Format başlıklı konumuzdaki bilgilerden yararlanarak tabletinize format atabilirsiniz. Eğer bu işlemlerle format atamazsanız size rom dosyalarını temin edip rom yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Kolay gelsin.
11 yıl kadar önce
·
Tablet artes D9705 acılmıyo ekran yok yanı yardım edin
11 yıl kadar önce
·
Merhabalar;
piranha business ııı tab 10.1 Android logosunda (açılışta ilk ekranda) kaldı açılmıyor,yardımcı olursanız çok sevinirim ,emekleriniz bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
11 yıl kadar önce
·
Kilitlenen ya da Takılan iPhone veya iPad’in Tekrar Başlatılması

http://i2.wp.com/www.iphoneturkey.com/wp-content/uploads/2011/03/iphoneturkey_biz_restartiphoneipad.jpg?resize=300%2C309
Umarım sorununuz çözülür ...
11 yıl kadar önce
·
tabletımı alalı 3 gün oldu ama içine çok oyun yukledım dıye dondu neyapmalıyım???:( :( :(
11 yıl kadar önce
·
merhaba dostum bana da yardimci olabilir misin. benim cihaz reeder a7s. gecenlerde yazilim guncellemeye calisirken yazilimin tamamini yukleyemeden kapandi tablet. sonra da surekli donmaya basladi. dondugunda acip kapatana dek duzelmiyor. ve surekli donuyor. en fazla 5 dakka kullanabiliyorum. sonra yazilimi yine yuklemeye calistim yine tamamlayamadi bazi erorr lar verdi. ornegin eroor close dev block eroorr cache image diye. sonra telefon hafizasina baktim eskiye gore baya boş alan vardi. biraz arastirdim tahminimce ya recovery hasar gormuş yada firmware. ne yapabilirim sorun nedir sizce. yardimci olursaniz cok iyi olur.
11 yıl kadar önce
·
Çok ama çok saolun tşkürler bu formu herkeze tanıtcam:) :o ;)
11 yıl kadar önce
·
crashofcinnet çok ama çok teşekkürler tabletimin ses açma ve kapatma dümesine aynı anda bastım yanıt verdi çok teşekkür ederim denemeyenler deneyin derim
11 yıl kadar önce
·
CASPER CTA-E07-11Z marka tabletim var alalı birbuçuk ay oldu aldığımdan beri sürekli her gün donuyor.ben de güç düğmesine 8 saniye basıp kapatıyorum.bi kere format attım hal devam ediyor ne yapmalıyım acilllll
11 yıl kadar önce
·
slm tabletimin markası general mobile tab 10 kocaeli yazısında donuyor sonra kapanıyor nasıl açabilirim nolur yardım edin lütfeennnnnnnn :( :( :(

ya bu tableti nasıl açıcammmmm cevap verin nolurrrr acilllllllllll.
11 yıl kadar önce
·
Merhaba benim dark evopad r8022 tabletim var hiç açılmıyor.Teknik destek sayfasındaki yönergeleri denedim ama tablet hiç tepki vermiyor ne yapmalıyım?
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.