Xiaomi Redmi 4 için tarih belli oldu!

Xiaomi Redmi 4 için tarih belli oldu!

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Xiaomi Redmi 4 için duyuru tarihi belli oldu. Geçtiğimiz hafta duyurulan Xiaomi Mi Mix ile büyük sükse yapan firma, şimdi de giriş seviyesi telefonu Xiaomi Redmi 4'ü duyuruyor. ...

2
  4272 Tıklanma

Android telefonlar, iPhone'a ayrım attı!

Android telefonlar, iPhone'a ayrım attı!

Sene sonu raporlarına göre piyasada Android telefonların harika bir yükselişi laf konusu. iPhone 7, Apple'a böylece yaramamış gibi görünüyor.

3
  5382 Tıklanma

Android'de yeni tasarım değişikliği!

Android'de yeni tasarım değişikliği!

Cep telefonu ekranları büyüdükçe, onu tek elle kullanan millet için parmakların ekranın üstteki kısmına ulaşması da bir sorun haline geliyor.  Hatta iki elle kullanan millet için bile ekranın en üstündeki arama ve adres formu ile aşağıdaki klavy...

5
  5228 Tıklanma

Beklenen telefon sonunda geldi!

Beklenen telefon sonunda geldi!

Uzun zamandır Google'ın arttırılmış gerçeklik projesi Project Tango hakkında haberler alıyorduk, ama ufak bir ertelemenin ardından, Lenovo Phab 2 Pro'nun nihayet piyasaya çıkmasıyla proje gerçek oldu.

5
  5889 Tıklanma

Nokia Lumia 520 İnceleme

Nokia Lumia 520 İnceleme

Lumia ailesinde giriş seviyesi kullanıcılara sunulan Lumia 520, beklentileri rahatlıkla karşılıyor.

0
  6342 Tıklanma

LG Optimus G İnceleme

LG Optimus G İnceleme

LG Optimus G Güçlü bataryaya sahip sağlam akıllı telefon!

LG Optimus G, Top 10 listemizin en üst sıralarında yer alıyor. Bunu sahip oldu­ğu 1,5 GHz dört çekirdekli Snapdragon S4 işlemcisi ve çift kanal 2 GB RAM'in sundu­ğu yüksek performansa ve LTE bağlantının sunduğu yüksek hızlı internet ile başarı­yor.Bunun yanında ekran da büyük bir rol oynuyor: 4,7 inçlik büyük LCD ekran 768 x 1280 piksel çözünürlüğe ve inç başına 319 piksel gibi iyi bir değere sahip.

2
  8418 Tıklanma

PBA® Bowling Challenge Android Os Oyunu

PBA® Bowling Challenge Android Os Oyunu

Note geri döndü! Üstelik daha da büyük ve yeni özellikler içeriyor.

Phablet sınıfı telefon-tablet karışımı cihazların ilk örneği Galaxy Note'un üzerinden bir yıl geçtikten sonra yeni nesil Galaxy Note 2 kullanıma sunuldu. En baştan itibaren biz de dâhil çok sayıda kullanıcı böyle büyük bir cihaza karşı gelmiş ve kimse almaz demiştik ama aksine epey ilgi gördü ve başarıdan ötürü yeni model geliştirildi. Sadece boyutlarıyla fark yaratmayan Note serisinin sembolik eklentisi akıllı ve kullanışlı S Pen kalemi.

0
  6256 Tıklanma

Vengeance (Android Risk) APK İndir- Android Strateji Oyunu

Vengeance (Android Risk) APK İndir- Android Strateji Oyunu

Çıtayı yükseltmeyi başaran ve beklentileri fazlasıyla karşılayan bir satış rekortmeni!

Samsung Galaxy S serisinde­ki en iddialı model artık S4 ama S3'ün eski hızını pek kaybetmeden satılmaya devam ettiğini söylemek mümkün. Kısa süre önce Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi alarak daha da iyi hâle gelen S3'te çok sayıda farklı özellik bir araya geliyor. Samsung, Galaxy S3'ü sunmadan önce telefonla ilgili epey iddialı açıklamalar yaptı ve iyi pazarlama­nın da etkisiyle 30 milyondan fazla kullanıcıya ulaştırıldı.

0
  5158 Tıklanma

GIGABYTE GSmart Maya M1 İnceleme

GIGABYTE GSmart Maya M1 İnceleme

Ericsson'un cep telefonu alanından çekilmesin­den sonra Sony'nin işi daha zor mu dersiniz?

Sony Ericsson birlikteliği devam ederken firmadan çok sayıda farklı Xperia modeli gelmişti ve Sony olarak devam etme kararı alındıktan sonra ilan edilen Xperia S modeline baktığımızda büyük oranda Sony Ericsson izleri taşıdığını görebiliyoruz.

5
  3795 Tıklanma

Revel Importer APK indir - Bulut Tabanlı Fotoğraf Depolama

Revel Importer APK indir - Bulut Tabanlı Fotoğraf Depolama

İki misli güç sunan, göz kamaştırıcı ekranlı Galaxy SII, tam olması gereken türden bir güncelleme.

Samsung'un satış rekorları kıran Galaxy S serisinin 2011 'e özel modeli olan Galaxy S2 (S II veya İ9100) aradan geçen yıllara rağmen en iyi akıllı telefonlar listesindeki yerini koruyor. Samsung'a göre firmanın gelmiş geçmiş en başarılı telefonunun daha da iyi hâle getirilmesinden ibaret. Çift çekirdekli 1,2 GHz işlemci, ince ve hafif gövde artık standart oldu ve bazı yeni modellerden ötürü geride bile kaldı.

0
  4191 Tıklanma