Perşembe, 25 Nisan 2013
  5 Yanıtları
  13.3K Ziyaretleri
  Abone olun
Başlıktada belirttiğim gibi arkadaşım 600-700 Tl arasında Android telefon arıyor ve görüntülü görüşme olmasını tercih ediyor önerebileceğiniz bir model varmı?
Bu iletiyi değerlendirin:
9 yıl kadar önce
·
Samsung i9070 Galaxy S Advance 8 GB (Fiyatı KDV Dahil 699 TL'ye kadar düşmüştür.)

LG Optimus Black P970 2 GB (Fiyatı KDV Dahil 598 TL'ye kadar düşmüştür.)

ve Motorola Atrix'i önerebilirim. Tabi Samsung ilk tercihim olurdu.
9 yıl kadar önce
·
Huawei Ascend G301 (Fiyatı KDV Dahil 598 TL'ye kadar düşmüştür.)

Sony Xperia Sola (Fiyatı KDV Dahil 629 TL'ye kadar düşmüştür.)

Samsung Galaxy Ace 2 i8160 (Fiyatı KDV Dahil 629 TL'ye kadar düşmüştür.)

Sony Xperia Go 8 GB (Fiyatı KDV Dahil 699 TL'ye kadar düşmüştür.)
9 yıl kadar önce
·
Samsung Galaxy S III Mini 620 - 650 TL Arası Satışta

8GB HAFIZA

5MP ARKA KAMERA

1.3 MP ÖN KAMERA

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VAR

Wifi - Bluetooth - GPS

Güzel - Hızlı Ve Kullanışlı Bir Telefon Bende Var Ben 670 TL ye Almıştım Şimdi Fiyatları Düştü
9 yıl kadar önce
·
Sony Xperia Miro 600 lira teknosada ve çok kaliteli bende var kesinlikle tavsiye ederim fiyatına göre inanılmaz bir telefon. Normalde fiyatı 800 lira sanırım
9 yıl kadar önce
·
Hepsiburada.com adresinde güzel bir indirim buldum. Aslında bu indirimi görmeden önce Sony Galaxy S4 mini alacaktım kendime. 748TL'lik fiyat etiketini görünce huawei ascend p1'i satın aldım.

Huawei Ascend P1 fiyatına göre en iyi, yüksek performanslı telefon diyebilirim. 1400-1500 fiyat aralığındaki telefonlara eşit özelliği.

Huawei Ascend P1 model telefonu 748TL'ye satın almış bulunuyorum. Sizde bu fiyat aralığında alabilirsiniz.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.