Salı, 05 Mart 2013
  3 Yanıtları
  19.7K Ziyaretleri
  Abone olun
Merhaba arkadaşlar, batarya süresi uzatma ile ilgili program veya rehber bilen varsa yardımcı olabilir mi? Çok fazla dayanmıyor telefonumun bataryası, sıkıldım bu durumdan. :p
Bu iletiyi değerlendirin:
11 yıl kadar önce
·
#67
Android'li telefonların pil ömrünü uzatmak için "Android Os" pil kullanımını %10 oranına düşürmek gerekmektedir. Bu durumu düzeltmek için gereken temizlikleri yaptıktan sonra rom yüklenmeli. Rom + Root işlemlerinden sonra Criskelo v61 yüklemenizi tavsiye ederiz. Pil kullanımında oldukça başarılı iyileştirmeler yapıyor. Rom yükleme işlemlerinde kesinlikle gereken temizlikleri yapın. 3 parçalı bootloaderslı, pitli ve re-partition seçili olarak JVO Romu yükleyiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra bataryanızı bir kez çıkartıp tekrar takınız.

Room ve Root işlemlerinden sonra Android Os'un pil kullanımını %10'nun altına düştüğünde Startup Manager ve Advanced Task Killer uygulamalarını yükleyiniz. Advanced Task Killer'ın ayarlarını crazy ve yarım saat diye yapınız.

Not: jvo romun uzantısı _sbl olsun ve şunu unutmayın rom yüklemelerinde dikkat etmeniz gereken;
-lagfix yapılmışsa geri almanız
-ext4 yapılmışsa rfs'ye çevirmeniz

Startup Manager'i kurduktan sonra
-user yerinde> advanced task killer, startup manager seçili. diğerlerinin işaretini kaldırın.
-system yerinde> eposta, gmail, yazılım güncelleme ve google haritalar varsa işaretlerini kaldırın ancak diğerlerine dokunmayın. (işaretleri kaldırırken kapanmaya zorla diyebilir, kapandığında tekrar systeme girin)
-sol alttan ayarlara girip yalnızca enable startup manager'ı işaretli yapın.

Mobil cihazınızı kapatıp açın ve çalışan uygulamaların azaldığını göreceksiniz.
11 yıl kadar önce
·
#118
http://androidkardes.com/images/uygulamalar/battery-doctor-%28battery-saver%29-frm.jpg

Bataryanızın ömrünü uzatmak için doğru şekilde nasıl sarj edilir telefon bu yazıda öğreneceksiniz.

Çok fazla pil ömrünü uzatan uygulama mevcut Google Play üzerinde. Bu uygulamardan öne çıkanlardan bir tanesi Battery Doctor. Bu uygulamanın farkı telefonunuzu doğru bir şekilde sarj etmeniz için öneriler verip sizi yönlendiriyor.

Bataryanın belirli bir seviyenin altına düşmesini engelliyor. Yalnızca %65'ine kadar dolu olduğunu göstermiyor, bunun yanında kaç dakika ve ya ne zaman sonra sarj etmeniz gerektiğinide bildiriyor.

Bataryanızı optimize etmek için uygulama içerisinde bir çok araç ve öneri mevcut. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Battery Doctor'u pil sağlığı ve süresi için kolayca kullanabilir siniz.

Battery Doctor (Battery Saver) v2.1.4

Google Play'den Yüklemek İçin: Battery Doctor (Battery Saver)

APK Olarak İndirmek İçin: Battery Doctor (Battery Saver)
10 yıl kadar önce
·
#296
Blog'a eklediğim Androidli Cihazınızın Enerjisini Tüketen 6 Google Uygulaması isimli konuyada bakıp batarya kullanım süresini uzatabilirsiniz.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.