Cuma, 15 Mart 2013
  2 Yanıtları
  6.5K Ziyaretleri
  Abone olun
Android emulatoru sayesinde bilgisayara android uygulaması yükleyebiliyorum.
Ancak Whatsapp yükleyip mesajlaşma imkanımız var mı? Veya deneyen var mı?
Bu iletiyi değerlendirin:
11 yıl kadar önce
·
#141
Bilgisayar üzerinde emülatör aracılığı ile Whatsapp kuruluyor ancak tam olarak kullanılmıyor. Whatsapp uygulaması aynı anda tek bir yerde numaranızın aktifleşmesine izin veriyor. Telefonunuzda Whatsapp açıkken emülatör'den çalıştırdığınızda başka yerde oturum açık gibi uyarı verebiliyor. Telefonunuzdaki Whatsapp'ı kapatarak bilgisayar üzerinde aktifleştirme işlemini sorunsuz bir şekilde yapabilirseniz kullanabileceğinizi düşünüyorum.

İlginizi çekebilir: Tablet Whatsapp Kullanımı
10 yıl kadar önce
·
#290
Ceplerin vazgeçilmezi WhatsApp'ı PC'nizde de kullanmak istiyorsanız, işte bunun yolu!
WhatsApp'ı Windows'ta çalıştırmanın yolu! - Ceplerin vazgeçilmezi WhatsApp'ı PC'nizde de kullanmak istiyorsanız, işte bunun yolu!

http://img703.imageshack.us/img703/3909/2013041910545658172.jpg
Normal şartlarda sadece cep telefonlarımızda kullanabildiğimiz WhatsApp'ı bilgisayarımızda da kullanmanın bir yolu var mı? Bir web hizmeti olan Manymo, bunu mümkün kılıyor.

WhatsApp'ı bilgisayarınızda çalıştırmak için yapmanız gereken, sadece WhatsApp'ın APK dosyasını indirmek ve Manymo web sitesine giderek bir kullanıcı profili oluşturmak. Oturum açtıktan sonra menü çubuğuna tıklayın ve sağ üstteki "Launch Emulator" bağlantısına tıklayın. Burada "App" kategorisi altında "Launch with" seçeneğini göreceksiniz. Şimdi WhatsApp'ın APK dosyasını karşıya yükleyin. İşlemin geri kalanında ekrandaki talimatları izlemeniz yeterli. Launch düğmesine tıklayarak uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

WhatsApp'ı başlattığınızda telefon numaranızı doğrulamanız gerekecek. Bu çalışmayacağından, SMS doğrulamasının başarısız olmasını bekleyin ve telefon numaranızı girerek WhatsApp'ın sizi aramasını sağlayın. Bu şekilde uygulamaya girmeniz gereken kodu edinebilirsiniz. Ancak varolan kişilerinizi uygulamaya aktaramayacaksınız.

Manymo'nun dezavantajı

Hizmet henüz oldukça yavaş ve ücretsiz sürümünü ayda sadece 10 kez kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında WhatsApp'ı aynı anda sadece bir cihazda kullanmanız mümkün. PC ve mobil arasında sıkça geçiş yaparsanız, WhatsApp sizi 24 saat boyunca engelleyebiliyor.

Manymo yerine alternatif olarak BlueStacks App Player'ı da deneyebilirsiniz. Bu araç çok daha hızlı çalışıyor, ancak onu yapılandırmanız biraz daha zor olabilir.

İndirin: WhatsApp APK dosyası

Web hizmeti: Manymo
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.