Cumartesi, 07 Haziran 2014
  4 Yanıtları
  14.7K Ziyaretleri
  Abone olun
iyi günler benim cube u25gt model tabletim var. Cube U25GT Tabletim kilitlendi. Kilit deseni kilitlendi üst üste yanlıs girince wifi kapalı şifreyi giriyorum net olmayınca kabul etmiyor nasıl yapbilirz acaba ?
Bu iletiyi değerlendirin:
9 yıl kadar önce
·
#2721
Cube Tablet PC ROM Yükleme Klavuzu

Cube U25GT Türkçe ROM Dosyası

1) RK Batch Tool programını indirin.

2) Bilgisayarınıza indirdiğiniz RK Batch Tool programı ve beraberinde gelen sürücü dosyalarını arşiv dosyasından çıkartarak masaüstü bilgisayarınızdaki yeni oluşturduğunuz bir klasörün içerisine kopyalayın.

3) Arşiv dosyasından çıkartarak masaüstü bilgisayarınızdaki bir klasörün içerisine kopyaladığınız Rkbatchtool.exe dosyasını çalıştırın

4) Rom yükleme işlemlerini yapacağınız RK Batch Tool programı çalıştıktan sonra masaüstü bilgisarınıza, Cube marka tablet bilgisayarınızı bağlayın. (Tablet Pc nizde ayarlar/geliştirici seçenekleri/usb hata ayıklaması seçeneğinin kapalı olduğundan emin olun)

5) Cube Tabletiniz masaüstü bilgisayarınıza usb aracılığı ile bağlandıktan sonra masaüstü bilgisayarınız sizden Tablet Pc nize ait sürücüleri yüklemenizi isteyacektir. İlgili sürücü dosyalarını daha önce bilgisayarınıza indirdiğiniz RKBatchTool klasörü içerisinde RockUsbdriver klasörü içerisinde bulabilirsiniz. Bu klasör içerisinden masaüstü bilgisayarınıza uygun sürücü dosyalarını bularak yükleyin.

http://www.androidkardes.com/images/cube-u25gt/1.jpg

6) Sürücü dosyaları yüklendikten sonra RK Batch Tool programında Connected Devices seçeneğinin altında 1 No'lu aygıtı resimdeki gibi pembe renk ile göreceksiniz.

7) RK Batch Tool Programında alttaki Switch butonuna tıklayarak, 1 nolu cihazın Rom Yüklemek için uygun moda getirilmesini sağlayın. Switch butonuna tıkladıktan kısa bir süre sonra cihazınızı aşağıdaki gibi yeşil renk ile göreceksiniz. Bu sırada tablet bilgisayarınız kapanacak ve ekranda hiç bir görüntü olmayacaktır. Bu andan itibaren tablet bilgisayarınızın hiç bir düğmesine basmayın ve bilgisayarınız ile tablet bilgisayarınız arasındaki usb bağlantıyı kesinlikle çıkartmayın. Tablet bilgisayarınız artık yeni rom yüklemek için hazır durumdadır.

http://www.androidkardes.com/images/cube-u25gt/3.jpg

8) Daha önce masaüstü bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz Cube Tablet Bilgisayarınıza uygun Rom dosyasını FW Path seçeneğinin karşısındaki butona tıklayarak ROM dosyasnın bulunduğu yeri gösterin. Rom dosyası *******.img şeklinde FW Path in karşında görünecektir.

9) Uygun romu seçtikten sonra Restore seçeneği ile yükleme işlemini başlatınız.

10) Yükleme işlemi 3-5 dakika sürecek ve işlem bittiğinde Tablet bilgisayarınız kendi kendine açılacaktır. İşlem bittiğinde RK Batch Tool programında Tabletiniz aşağıdaki gibi görünecektir. Bu resimdeki gibi göründüğünden emin olduktan sonra Tablet Bilgisayarınız ile masaüstü bilgisayarınız arasındaki bağlantıyı sonlandırarak, Tablet Bilgisayarınızı normal bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

http://www.androidkardes.com/images/cube-u25gt/3.jpg

Önemli Not: Yükleme işlemi yapılırken Tablet bilgisayarınız birkaç kez kendi kendine yeniden başlatılacaktır. Yükleme yapılırken işlemin yarım kalması halinde Tablet bilgisayarınız kullanılmaz hale gelebilir, yükleme işlemini kesinlikle yarım bırakmayınız.

Uygun olmayan romların yüklenmesi sonucunda Tablet bilgisayarınız kullanılamaz hale gelebilir.

Yukarıdaki işlemleri yapmak için gerekli teknik bilgi ve tecrübeye sahip değilseniz lütfen Cube Türkiye ile irtibata geçiniz. Rom yükleme işlemleri İstanbul merkez servisimizde ücretsi olarak yapılabilmektedir.

CUBE TÜRKİYE
8 yıl kadar önce
·
#5159
dosya elinizde ise paylaşım yaparmısınız teşekkürler .
3 yıl kadar önce
·
#6148
https://www.youtube.com/watch?v=77VRwuYHY98&t=54s

videolu kurulum ve rom dosyasııı
3 yıl kadar önce
·
#6149
51Cube U25GT Rom Yükleme
videolu kurulum ve rom dosyasııı
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.