Merhaba arkadaşlar dark evopad t7000 kullanıyorum geçenlerde ekran kilidini desen koymuştum deseni unuttum reset atacaktım youtubedeki videonuzu izledim ses yükseltme tusuna ve açma kapama tusuna elimi basılı tuttum ancak ne kadar tutarsam tutayım ekran gelmiyor ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler.
Haa bide deseni mi unuttunuz yazısına girdim bilgisayardan girdiğim gmail adresine tabletimden girmeye çalıştım girmedi (internet bağlantısı var).
Haa bide deseni mi unuttunuz yazısına girdim bilgisayardan girdiğim gmail adresine tabletimden girmeye çalıştım girmedi (internet bağlantısı var).
Bu iletiyi değerlendirin:
1
Merhaba. Model farklılığından dolayı sizin tabletiniz ses arttırma ve güç düğmeleriyle birlikte güvenli moda girmeyebilir. Diğer düğmeleri sırayla güç düğmesiyle birlikte basılı tutarak güvenli modda açmaya çalışınız. Güvenli moda ulaştığınızda tableti fabrika ayarlarına dönderiniz.
Güvenli modda açmayı başaramazsanız tabletinizin güncel rom dosyalarını http://www.dark.com.tr/dark-destek bu sayfadan temin ederek yükleme talimatlarına göre formatlama işlemi yapınız. Kolay gelsin.
Güvenli modda açmayı başaramazsanız tabletinizin güncel rom dosyalarını http://www.dark.com.tr/dark-destek bu sayfadan temin ederek yükleme talimatlarına göre formatlama işlemi yapınız. Kolay gelsin.

- Admin
- 9 yıl kadar önce
Merhaba. mehmet isimli ziyaretçimiz resimli anlatım yapmıştı bu soruna dair. Konu içerisindeki talimatları uygularsanız tabletinizi kolaylıkla formatlayıp güncelleyebilirsiniz. Konu içerisindeki bilgiler yetersiz geliyorsa sorununuzu daha detaylı anlatın yardımcı olmaya çalışalım. Kolay gelsin.

- mehmet
- 9 yıl kadar önce
usta güvenli modda açıyom gerisi karanlık

- mehmet
- 9 yıl kadar önce
banada bi yardım etseniz :;(((

- Admin
- 9 yıl kadar önce
Sevindim sorunu çözdüğüne. Peki nasıl yaptığınıda belirtirsen, başkaları içinde faydalı olur :)

- mehmet
- 9 yıl kadar önce
abi çok teşekkür ederim güvenli moda gidmeyi basardım gerisini de zaten biliodum çorap söküğü gibi geldi yani tabletimi hayata bağladım :)
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamış
abi ses kısma tuşuna elimi basılı tuttum önce sonra güç düğmesine ekran gelince bıraktım sonrasında
ekranı geldi karşıma factory resetin üzerine gelince güç düğmesine bastım daha sonra
bu ekran bunda da yes delete all user data yazısına girdim son olarakta
bu geldi bundada roboot system now yaüzına girdim tablet yeniden başladı ekranda % işareti çıktı % 100 olunca tablet ilk günkü gibi oldu.

Bu gönderi için henüz yorum yapılmamış
bnmde şarjdayken açmaya kalktım android ünlem işareti çıktı. Servise gönderdim 3 hafta sonra gönderdiler yazılım güncellemesi yapmışlar. cuma günü geldi dün kullandım bugün şarja taktım yine aynı oldu.resimdekileri yaptım ama suan sadece dark Evopad yazısı var baska bişey olmuyor.
- Sayfa :
- 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
En Aktif Üyeler
Admin
67 İleti
635 Yanıt
Gabe
58 İleti
4 Yanıt
mehmetokgoz
9 İleti
20 Yanıt
veliahht
0 İleti
7 Yanıt
dilokullari
4 İleti
0 Yanıt
Lider Tablosu
Diğer Konular
Coğrafi Konumlama Teknolojisi
bir aydan daha önce
İnternette saldırganlardan korunmanın 20 yolu
bir aydan daha önce
Yararlı Android Uygulamaları (Çoğu Kendi Kulla...
bir aydan daha önce
Sizin için doğru iPad hangisi?
bir aydan daha önce
Windows 8'e yeni bir dokunuş: Windows 8.1
bir aydan daha önce
Konu Bilgileri
mehmet
Derece Yok
Gönderilme tarihi:
Çarşamba, 10 Temmuz 2013
içinde
Soru-Cevap