ya arkadaşlar benim telefonum huawei vision u8850 çok kez desen kilidi yanlış girdim ve telefon gmail adresi istiyor giriyorum ama yanlış diyor ne yapabilirim yardım edermisiniz
Bu iletiyi değerlendirin:
4
Merhaba. Öncelikle http://www.androidkardes.com/forum/huawei-ascend-desen-kilidi-sorunu.html bu konudaki mesajınızı yanıtladım. Eğer oradaki çözüm sizin sorununuzu çözmediyse aşağıya telefonunuza Hard Reset atma işlemini ekliyorum.
Huawei U8850 Vision donanımdan sıfırlama
İlk olarak, şarjını kontrol edin dolu olsun.Sim kartı ve hafıza kartınızı çıkartın. Bu sıfırlama işleminden sonra verilerinizi kurtarmak mümkün olmaz..
Telefonunuzu ses arttırma tuşu ve güç düğmesine 10 saniye basılı tutarak açınız.
Yukarıdaki olmazda aşağıdakini deneyiniz.
Telefonunuzu ses kısma tuşu ve güç düğmesine 10 saniye basılı tutarak açınız.
Huawei U8850 Vision indir modu
Telefon kapalı olduğunda, güvenli moda girebilirsiniz 6 saniyeden fazla Güç tuşu ve Ses tuşuna basılı tutun (arttırma ya da azaltma)
Yükleme modundan çıkmak için uzun Güç tuşu ve Ses arttırma tuşuna basın.
Güvenli moda girdiğinizde telefona Factory Reset işlemini yaparak fabrika ayarlarına dönderdin. Kolay gelsin.
Huawei U8850 Vision donanımdan sıfırlama
İlk olarak, şarjını kontrol edin dolu olsun.Sim kartı ve hafıza kartınızı çıkartın. Bu sıfırlama işleminden sonra verilerinizi kurtarmak mümkün olmaz..
Telefonunuzu ses arttırma tuşu ve güç düğmesine 10 saniye basılı tutarak açınız.
Yukarıdaki olmazda aşağıdakini deneyiniz.
Telefonunuzu ses kısma tuşu ve güç düğmesine 10 saniye basılı tutarak açınız.
Huawei U8850 Vision indir modu
Telefon kapalı olduğunda, güvenli moda girebilirsiniz 6 saniyeden fazla Güç tuşu ve Ses tuşuna basılı tutun (arttırma ya da azaltma)
Yükleme modundan çıkmak için uzun Güç tuşu ve Ses arttırma tuşuna basın.
Güvenli moda girdiğinizde telefona Factory Reset işlemini yaparak fabrika ayarlarına dönderdin. Kolay gelsin.

- veli
- 11 yıl kadar önce
ALLAH RAZİ OLSU ÇOK İYİ YA YAPTIMMM

- Admin
- 12 yıl kadar önce
Farklı kombinasyonlar deneyerek güvenli modda açmayı denediniz mi?

- veli
- 12 yıl kadar önce
adminim olmuyor huawei u8850 indir modu karşıma çıkmıyor
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamış
Arkadaslar huawei u8850 vision cep telefonum var desen kildini çok defa yanlış girdim kullanıcı adı şifre istedi yazdım girmiyor telefon kapalıyken güç tuşu ve ses arttırma yada azaltma düğmelerine bastım fakat yine kullanıcı adı şifre istiyor ne yapmam gerek ????
Olayı tamamen çözdüm telefon kapalı iken power ve ses kısma tuşlarına birlikte birkaç saniye basılı tuttum ünlem işaretli üçgen levha çıktı ev tuşuna bastım. Mavi yazılar çıktı sonra "wipe data factory reset kısmına yazısına gelip geri tuşuna bastım --geri tuşu okey demekmiş-- kullanucı dataları silindi reboot kısmına geldim ve geri tuşuna bastım. yukarı asagı gitmek için ses artırma ve azaltma tuşlarını kullandım.
arkadaşlar bende huawei u8850 vision cep telefonu kullanıyorum aldığımda hiç bir sorunu yoktu sonra hafıza kartına müzik atmak için çıkardım telefona taktığımda fotoğraf çekemedim wifi de bağlanmıyordu ayarlara girmeyi denedim desteklenmeyen işlem yazıyor mb var ama internetede giremiyorum ne yapmalıyım garantiye gitmesi gerekiyormu?
merhaba
benımde telefonum desenı cok fazla sayıda gırdıgım ıcın kıtlendı kac gundur magdur durumdaym denıyorum sıfreyı ve kullanıcı adını olmuyor burda yazdıgınız butun onerılerı denıyorum yıne olmuyor lutfen yardım edınnn
(((((
benımde telefonum desenı cok fazla sayıda gırdıgım ıcın kıtlendı kac gundur magdur durumdaym denıyorum sıfreyı ve kullanıcı adını olmuyor burda yazdıgınız butun onerılerı denıyorum yıne olmuyor lutfen yardım edınnn

Admin banada yardım edermisin ya tabletim acılmıyor link burda :
http://www.androidkardes.com/forum/exper-easypad-e7han-tabletim-var-birden-kapanti-ve-hic-acilmadi-yardim-edermisiniz-lutfen.html
admin yardım edermisin ? lütfen .
http://www.androidkardes.com/forum/exper-easypad-e7han-tabletim-var-birden-kapanti-ve-hic-acilmadi-yardim-edermisiniz-lutfen.html
admin yardım edermisin ? lütfen .
telefonum huawei u8850 vision.şarkı dinliyordum bir anda kapandı açma tuşuna basıyorum ışık yanıyo ama açılmıyor ne yapmalıyım
- Sayfa :
- 1
- 2
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
En Aktif Üyeler
Admin
67 İleti
635 Yanıt
Gabe
58 İleti
4 Yanıt
mehmetokgoz
9 İleti
20 Yanıt
veliahht
0 İleti
7 Yanıt
ibrahimk2434
2 İleti
2 Yanıt
Lider Tablosu
Diğer Konular
Yararlı Android Uygulamaları (Çoğu Kendi Kulla...
bir aydan daha önce
Android Jtag nedir?
bir aydan daha önce
CWM Recovery Nedir? Nasıl Yüklenir? Nasıl Kulla...
bir aydan daha önce
Huawei Ascend P1 Güncelleme - Android 4.1.1 Günc...
bir aydan daha önce
Coğrafi Konumlama Teknolojisi
bir aydan daha önce
Blog Yazarları
Gabe
151 yazı
Blog Takvimi
Lütfen takvim görünümü hazırlanırken bekleyin