Pazar, 14 Temmuz 2013
  3 Yanıtları
  13.7K Ziyaretleri
  Abone olun
Merhaba arkadaşlar,

Sorun deseni unutulan bir tablet ve hatırlanamayan gmail hesabı.

Kullanmış olduğum samsung cihazlarda internetteki araştırmalarda factory reset ses açma kısma varsa home tuşlarına basılı tutarak ardından güç tuşuna basmak.

Elimdeki modelde güç - ses açma ve kısma için toplamda 3 tuş var.

Önce kısmaya veya açmaya basılı tutarak sonrasında güç tuşuna ne kadar basmaya uraşsamda toplamda 30-40 denemede genede olmadı. Nedir bunun huyu ? ve pc yardımı ile yapamazmıyım ?
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1154
Merhaba. Size yardımcı olmak için akortek.org adresine eposta göndermiştim. Gelen epostadaki bilgileri olduğu gibi aşağıya ekliyorum. Kolay gelsin.

A7003 tablet yazılım yükleme talimatı aşağıdaki gibidir.

Tabletinize yazılım yüklemek için gerekli olan img dosyasını ve Live Suit programını aşağıdaki linklere tıklayarak indiriniz.

Linkler (indirmek için klavyenizden ctrl tuşuna basılı tutup linkin üzerine tıklayınız.)

http://www.akortek.org/download/evopad/A7003/A7003_20022013.rar

http://www.akortek.org/download/evopad/A9000/LiveSuitPack_v1.07_usb_drivers.rar

İndirdiğiniz “LiveSuitPack_v1.07_usb_drivers” klasörünün içinde bulunan “LiveSuitPack_v1.07” dosyasının içindeki “LiveSuitPack_v1.07.exe” programını çalıştırınız. Bu esnada sürücü yükleme seçeği gelebilir. Bu sürücüyü yükleyiniz. Daha sonra aynı klasör içinde bulunan “LiveSuit.exe” programını çalıştırınız. Karşınıza gelen ekranda adım adım “Yes -> Format -> Next -> Yes”e tıklayınız. Karşınıza “Aç” penceresi çıkacaktır. Buradan indirmiş olduğunuz “img” dosyasını bulup aç diyiniz ve “Finish” butonuna tıklayınız.

Tabletinizin kutu içeriğinden çıkan usb kablosunu bilgisayarınıza takınız. Diğer ucunu tabletinize takmadan önce tabletinizi kapalı konuma getiriniz. Tabletinizin ses açma ve kapama tuşlarının ikisine birden basılı tutarak usb kablosunu tabletinize takınız. Parmağınızı tuştan çekmeyiniz. Bir süre sonra karşınıza yeni donanım bulundu uyarısı gelecektir. Tabletinizin sürücüsü program kurulumunda yapıldığından sürücüyü kendisi tanıyacaktır. Eğer tanımaz ise yeni donanım sürücüsünü indirmiş olduğunuz “LiveSuitPack_v1.07_usb_drivers” klasöründe “android-usb-drivers” klasörünün içinde bulabilirsiniz. Bu sürücüyü aygıt yöneticisi kısmından yükleyiniz. Sürücü paketiniz yüklendikten sonra Programa çıkan uyarılara “Tamam-Evet yada Yes” butonlarına basarak yüklemenin bitmesini bekleyiniz. Yükleme bittikten sonra karşınıza bir uyarı çıkacak. Tamam diyin. Tabletinize yazılım yüklemesi tamamlanmış olacaktır. Bu esnada usb kablosunu tabletinizden çıkartmayınız.

İyi günler.
10 yıl kadar önce
·
#1156
Yardımların için çok çok teşekkür ederim üstad.

( Öncelikle bu tür işlemlere yabancı değilim bir hata yaptığıma emin olduğumu ileteyim. )

Sanırım bu iimg dosyası hatalı.

Porgramı 2 pc dede denedim. Driver yüklemede sorunum yok. Yönergelere doğru ilerliyorum ancak cihazı takma kısmında img dosyasının hatağlı olduğunu iletiyor. Farklı model imaj dosyası atmaya denemelimiyiz sizce ?
10 yıl kadar önce
·
#1158
Biraz netten araştırdım ve 2. mesajımdan 10 dakka sonra sorunu buldum. Sanırım bize farklı cihazın img dosyasını atmışlar.

http://www.akortek.org/download/Evopad_firmware.htm linkinde tüm cihazlar ve imajları mevcut.

http://www.akortek.org/download/evopad_aserisi_tekcekirdek_guncelleme.htm

Bu linkte ne yapılması gerektiğini resimli olarak tamamen anlatıyor.



Bu konu sayesinde imaj atılamayan dark evopad kalmayacağını düşünüyorum. Sanada çok teşekkür ederim hocam.


İyi çalışmalar.
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.