Cuma, 19 Temmuz 2013
  8 Yanıtları
  23.5K Ziyaretleri
  Abone olun
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ben Galaxy Grandı alalı 1 ay oldu daha önceden iphone kullanıyordum.Yani android ve samsung'a yabancıyım.Fazla uzatmadan söyleyeyim.Benim sorunum şu; bu telefonu cebe attığımda home tuşu ile ekran açılıyor bildirim panelinde wifi açıyor,sessize alıyor herşeyi karıştırıyor filan.Ben sadece yandaki kilit tuşu ile ekranı açmak istiyorum yani home tuşu ekran kapalıyken devre dışı kalsın istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1196
Merhaba. Ayarlar > Konum ve Güvenlik Ayarları > Ekran kilidini ayarla kısmına bakıp Ekran kilidi güvenliğini devre dışı bırakın. Benim telefon farklı olduğu için tahmini ayarları söylüyorum.

Wifi ve Sessize alma simgelerini farklı bir yere koyarak ya da kaldırarak kazara değişmelerini önleyebilirsiniz.

Wakelock Detector Android Pil Tasarrufu Uygulaması işinize yarayabilir.
10 yıl kadar önce
·
#1197
1.Dediğinizi yapınca home tuşuna basıldığında direk açılıyor daha kötü yani.
2.Dediğinizi yapmam birşeyi değiştireceğini sanmıyorum.Çünkü paneli kaldırmak gerek.O zaman da hiç bir anlamı kalmaz
3.Dediğinniz program galiba işimi görmüyor çünkü anlayamdım.
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar
10 yıl kadar önce
·
#1198
-1
Oy
Geri Al
Merhaba. Menü'den S Voice > Ayarlar > Open via the home key (Dil seçeneğinin altındaki) kutucuktaki işareti kaldırıp home tuşunun hala sorun olup olmadığını kontrol denermisiniz?
10 yıl kadar önce
·
#1201
Evet kaldırıp denedim ama hala ekran kapalıyken home tuşuna bastığımda açılıyor..Sizi de meşgul ettim ama gerçekten benim için büyük bir sorun.
10 yıl kadar önce
·
#1214
Aşağıdaki videoda sanırım sizin sorununuzun çözümünü ekliyor. İngilizcem olmadığı için tam olarak anlayamadım ancak anladığım kadarınıda bir önceki yorumumda yazmıştım. Birde siz izleyin. :)

10 yıl kadar önce
·
#1225
Hocam o dediğinizi yaptım ama benim s voiceyle ilgili bir sorunum yok.Ben telefonun ekranı kapalıyken sağdaki on/of butonuna basıp açıyoruz ya.İşte bunu home tuşuda yapıyor yani ekran kapalıyken home tuşuna baştığımızda kilit ekranı açılıyorya işte ben onu kapatmak istiyorum.Sadece yandaki butondan kilit ekranına gelsin istiyorum.Meşgul ettiğim için özür dilerim ancak benim için gerçekten önemli bir sorun.
10 yıl kadar önce
·
#1239
Merhaba. Sorununuzu detaylı şekilde araştırdım ancak internette bu soruna dair birşey bulamadım. Samsung'un resmi internet sitesindede bu soruna benzer birşey sorulmamış. http://www.samsung.com/tr/support/model/GT-I9082EWATUR Sayfasından canlı desteğe bağlanıp destek almaya çalışmanızı öneriyorum. Sorununuza bir çözüm getireceklerdir.
3 yıl kadar önce
·
#6160
Home tuşunu iptal etmek istiyorum çünkü kendi kendine google a giriyor uygulamalardan çıkıyor yardımcı olabilir misiniz?
  • Sayfa :
  • 1
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.